Training Camp Thailand

Utflykter

Blossom, Thailand

Båtutflykt till Tempelgrottan. 
Heldags båtutflykt till tempelgrottan i nationalparken Sam Roi Yod. Vi åker med egna båtar direkt från vår strand ut via ”sockertoppsöarna” där vi även matar apor på ”Monkey Island”. Båtturen går vidare in i naturreservatet genom en fiskeby till en härlig strand där vi går iland och börjar bestigningen genom regnskogen uppför berget. Vi vandrar upp till den berömda grottan Phraya Nakhon Cave, i vilken en thailändsk kung för länge sedan lät bygga ett vackert tempel. Grottan ligger som en krater högst upp i en av bergstopparna i nationalparken. När vi kommer ner till havet igen serveras en stor lunchbuffé i.

Båtutflykt till Tempelgrottan ingår i resans pris.

02 Duberg mediterar kopia

Heldagsutflykt till den vackra ön Koh Talu. 
Om vädret tillåter tar vi en heldagstur till ön Koh Talu som ligger ca 2 timmar med buss från Dolphin Bay. Vi åker med båt och gör tvåstopp för att snorkla innan vi kommer till Koh Talu. Snorklingen är bra, vattnet här ute är betydligt klarare än inne vid land. Utrustningen ingår. Koh Talu är en privat ö med vackra stränder och klart vatten. Det är skönt och avkopplande. Här finns det möjlighet att bada, paddla kayak, promenera och självklart snorkla. Stor lunchbuffé ingår.

Denna utflykt bokas och betalas på plats.

DSC_3007

Shoppingutflykt Hua Hin. 
Hua Hin är Thailands äldsta turiststad där även den thailändska kungen bor större delen av året. Här finns bra shopping bl.a. på de berömda nattmarknaderna. Varför inte passa på att sy upp några kostymer och klänningar hos de välkända skräddarna för en billig peng? I Hua Hin hittar du massor av restauranger. Avsluta gärna kvällen med en härlig middag på någon av pirerna nere i hamnen.
Shoppingutflykt Hua Hin ingår i resans pris.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA