Om Resan

Training Camp Thailand

Fira jul och nyår 2018/2019 i Thailand!

Planerade datum är 21 dec 2018 – 4 jan 2019.

Välkommen på en aktiv vintersemester med mycket glädje, träning och gemenskap.

Vi öppnar en förhandsanmälan för dig som vill få bra info om resan och som får ett mail i god tid med info om när resan öppnas för bokning. Vi jobbar för fullt på att få klart med ledare, priser och flyg. Hemsidan uppdateras kontinuerligt.

Privacy Beach Resort & Spa ligger precis vid den 8 km långa stranden i bukten Dolphin Bay. Resorten ligger vackert inbäddad och inramad av naturreservatet ”Sam Roi Yod”. Vi har hela resorten i stort sett för oss själva. Att resa ensam är inga problem, du blir fort en i gruppen. Antalet personer i vår grupp är begränsat och består som mest av ca 60 resenärer.

Förutsättningarna för träning här är perfekta eftersom klimatet i Dolphin Bay påminner om svensk högsommar. Det fläktar behagligt, temperaturen är skön och det är inte lika hög luftfuktighet som i södra Thailand. Nere på stranden ligger den stora Playaplankan, ca 20 meter från havet i skuggan av svalkande träd och palmer. På Playaplankan kör vi många olika pass/klasser som yoga, core, dance, IntervallFlex, stationsträning, SOMA, jympa, morgonstyrka/rörlighet m.m.

Självklart erbjuder vi löpning och stavgång både morgon och eftermiddag med olika distanser och intensitet och det gör vi på den härliga stranden och/eller på ett antal slingor med varierad längd och underlag. Skulle vädret, mot förmodan, göra att vi måste vara inomhus går det också utmärkt att träna i vår fräscha och luftkonditionerade träningslokal.

På hotellet finns också ett mindre gym med skivstång och fria vikter, som vi brukar ”flytta” till stranden. Där finns också TRX-band och stång i hänghöjd. Ett uppskattat inslag är våra small groups som vi kör i vårt utegym.
Till Training Camp Thailand är alla välkomna. Det är blandningen av olika människor som gör stämningen så härlig och resan så minnesvärd. Training Camp Thailand kommer du aldrig att glömma, utan alltid längta tillbaka till.


Laddar bokning