Om Resan

Training Camp Thailand

Välkommen till en aktiv vintersemester med mycket glädje, träning och gemenskap.

Resdatum:
21 dec 2017- 5 jan 2018 med Thai Airways utan mellanlandning

Nytt för i år är att du kan boka TC Thailand Flex. Ett paket som innehåller boende, all träning, föreläsningar och alla aktiviteter på plats men som ger dig större flexibilitet då du bokar utan flyg och på så sätt kan styra datum du vill vara med enkelt.

Privacy Beach Resort & Spa ligger precis vid den 8 km långa stranden i bukten Dolphin Bay. Resorten ligger vackert inbäddad och inramad av naturreservatet ”Sam Roi Yod”. Vi har hela resorten i stort sett för oss själva. Att resa ensam är inga problem, du blir fort en i gruppen. Antalet personer i vår grupp är begränsat och består som mest av ca 80 resenärer.

Förutsättningarna för träning här är perfekta eftersom klimatet i Dolphin Bay påminner om svensk högsommar. Det fläktar behagligt, temperaturen är skön och det är inte lika hög luftfuktighet som i södra Thailand. Nere på stranden ligger den stora playaplanka, ca 20 meter från havet i skuggan av svalkande träd och palmer. På playaplankan kör vi många olika pass/klasser som yoga, core, dance, IntervallFlex, cirkelfys, jympa, morgonstyrka/rörlighet m.m. Självklart erbjuder vi löpning och stavgång både morgon och eftermiddag med olika distanser och intensitet och det gör vi på den härliga stranden och/eller på ett antal slingor med varierad längd och underlag. Skulle vädret, mot förmodan, göra att vi måste vara inomhus går det också utmärkt att träna i vår fräscha och luftkonditionerade träningslokal.

DSC_5202

På hotellet finns också ett mindre gym med skivstång och fria vikter, som vi brukar ”flytta” till stranden. Där finns också TRX-band och stång i hänghöjd.Till Training Camp Thailand är alla välkomna. Det är blandningen av olika människor som gör stämningen så härlig och resan så minnesvärd. Training Camp Thailand kommer du aldrig att glömma, utan alltid längta tillbaka till.


Laddar bokning