Om Resan

Träning och lyx i Grebbestad 12-14 november

TRÄNING OCH LYX I GREBBESTAD 12-14 november 
Datum: 12-14 november  (2 nätter fredag-lördag)
Tid: fredag incheckning från 15:00 – söndag ca 13:00 
Plats: Tanum Strand

Bokning på förfrågan, maila info@springtime.se

Pris: 4795 kr del i dubbelrum och 5395 kr i enkelrum 
Pris dagpaket: 1295 kr (gäller lördag 13 november)

Äntligen är det vår tur att uppleva vackra TanumStrand i Grebbestad! Helgen är fullproppad av träning och god mat och alla kan vara med. Tillsammans med våra fantastiska ledare Anna Ahlqwist och Camilla Rahm kommer helgen att bjuda på varierad träning bestående av yoga, fys/styrkepass, soma move, löpning och promenader.

Vi garanterar dig en avslappnande och inspirerande helg i vacker naturskön miljö och med professionell träning, lyxigt spa och god mat. Vår ambition är att ha lite utomhusträning varvat med inomhuspass där vi har tillgång till en rymlig lokal för att kunna säkerställa avstånd.

Följande ingår i priset:

Ca 6-7 träningspass, 2 x eftermiddagsfika, 2 x lunch, entré till familjebad med jacuzzi, bastu och bassäng samt entrè till spa fredag och lördag, 1 x skaldjursbuffé exkl dryck, 1 x trerätters middag exkl dryck. 2 nätter övernattning i vald rumskategori inkl. frukost.   

Dagpaket:

Vi har även öppnat ett antal platser för dig som vill vara med oss och träna på lördagen den 13 november. I dagpaketet ingår förutom alla träningspass enligt lördagens program frukostbuffé, lunch, mellanmål och inträde till SPA. Du bokar genom att välja dagpaket i rullisten här på sidan. 

Varmt välkomna!

Instruktörer på plats

  • Anna Ahlqwist

  • Camilla Rahm