Om Resan

Dublin Marathon

DUBLIN MARATHON
RESA: 25-28 OKTOBER 2019
LOPPDAG: 
27 OKTOBER 2019
PAKETPRIS FRÅN:
5 430 KR

Resan är stängd 

Följ med och spring ett av världens trevligaste maratonlopp i Irlands huvudstad Dublin. 20 000 personer tar sig till ön under slutet av oktober för att uppleva glädjen och värmen från det hejande irländska folket och kanske slå rekord på den flacka banan runt staden. Temperaturen är perfekt, ca 12-14 grader och stämningen är alltid hög.

Loppet är slutsålt men vi har startplatser!

Dublin som stad har mycket att erbjuda. Besök ett slott, utforska stadens historia eller provsmaka de lokala ölsorterna. Dublin erbjuder mängder av unika sevärdheter och dess invånare sägs tillhöra några av de vänligaste i världen.

Dublin grundades runt år 840 av nordmän. En ny bosättning gjordes av vikingarna på 900-talet, men staden hamnade till slut i händerna på normander i slutet av 1000-talet. Genom historien har Dublin gjort sig känd bland annat för sina framgångsrika industrier, sin arkitektur, litteratur och sitt Guinessbryggeri

Denna resa genomförs som ett samarbete med flera internationella researrangörer inom TOURS. (www.runningtours.com). Det innebär att du kommer att få uppleva Dublin i en sann internationell anda med löpare som ingår i din grupp från Australien, Spanien, Tyskland, Frankrike, ja hela världen. Du väl omhändertagen av vår irländska och engelskspråkiga reseledare som kan ge dig mycket bra tips om Dublin.