Chicago Marathon

Biljettbrev

 

Hej, 

Vi hoppas att sommaren är bra och att dina förberedelser inför Chicago Marathon går som de ska. Här kommer information om resan och dina färdhandlingar. 

RESEDOKUMENT

Biljett/resedokument hittar du bifogat i ditt mail. Vänligen läs igenom att sammanställningen stämmer. Observera att ingen voucher behövs till hotell och andra aktiviteter.    

FLYGBILJETT

Din flygbiljett med flygtider och referensnummer hittar du i bifogat dokument. 
Du checkar in med ditt referensnummer i automaterna på terminal 5 på Arlanda resp. terminal 3 på Kastrup. 
23 kg incheckat bagage ingår. Mat och dryck på planet ingår (alkoholfri dryck i SAS go). Är det något mer du undrar över, ber vi dig att omgående kontakta oss.
Kom ihåg att ta med passet.

VISUM MÅSTE DU SJÄLV ANSÖKA OM PÅ INTERNET

För inresa till USA gäller att du måste anmäla dig via internet minst 72 timmar före avresa. Inresetillståndet gäller sedan för obegränsat antal inresor under två år. Detta görs på följande länk klicka dig vidare till svenska för att fylla i anmälan. Alla måste göra detta via denna länk på egen hand minst 72 timmar före avresa, kostnaden ligger idag på 14 USD och du betalar med kreditkort vid registreringstillfälle. Giltigt pass måste tas med på resan.

VISUM – OBS !

Svenska medborgare som har rest till eller varit i Iran, Irak, Sudan eller Syrien efter den 1 mars 2011 eller har dubbelt medborgarskap i någon av dessa länder måste ansöka om visum via USA:s ambassad eller konsulat.

PASS

För svenska medborgare krävs giltiga pass som är maskinellt läsbara. Inga provisoriska pass accepteras. För barn krävs eget pass. Kontrollera att ditt pass är giltigt för inresa till USA. Resenärer av annan nationalitet än svensk bör kontrollera vad som gäller med Amerikanska ambassaden alternativt sin egen myndighet.

SAMLING AVRESA

Vi har en frivillig samling på Arlanda, på terminal 5, den 4 oktober. Samlingen sker från kl. 15.35 vid utgången (gaten) för flyget till Chicago. Där möter du reseledare Thomas Björnermark och Anders Forselius, de bär Springtimekläder. Ingen samling i Köpenhamn. Incheckning sker på egen hand och vi rekommenderar att vara på plats minst 2 timmar innan avresa.

VID ANKOMST chicago

Vid ankomst till Chicago hämtar du ditt bagage och passerar passkontrollen där du blir mött av en representant från Springtime. Vi har en privat buss bokad för gemensam transport till hotellet. Transfertid till hotellet är ca 1 timme.
OBS! Ni som kommer från Kastrup landar 55 minuter innan Arlanda och har en egen buss bokad till hotellet. 

INCHECKNING PÅ HOTELL

– Ingen hotellvoucher behövs –
Du visar upp ditt pass vid ankomst för att checka in.

HOTELLEN

Vi bor på Best Western Grant hotel.
Adress: 110 S Michigan Avenue.
Tlf 312 922 29 00. 
Läs mer om hotellen via denna länk.
Frukost ingår ej. Wi-Fi ingår.

STARTNUMMER/NUMMERLAPP

Mailas till dig i slutet av september. Kontakta oss om du inte fått ditt startbevis i början av oktober.

INFO för loppet 

Följ denna länk för att komma till loppinfo

Program

Följ denna länk för att se resans program

RESELEDARE

Thomas Björnermark- Telefonnr: 070-312 78 74
Läs mer om Thomas här

Anders Forselius- Telefonnr: 072-968 2590
Läs mer om Anders här

Vi önskar dig en härlig och minnesvärd resa! 
Med vänliga hälsningar

Springtime 

Gustavslundsvägen 34,1tr – 16751 Bromma – 
E-post: info@springtime.se – Telefon: 08-54553540

 

PROVA 2 NUMMER AV VÅRA TIDNINGAR KOSTNADSFRITT

Klicka på respektive tidning för att beställa 2 nr gratis.

RW omslag

BC omslag

 

 

 

 

 

 

 

 

 

VÅRA HUVUDPARTNERS:

TCS New York City Marathon

Förhandsanmälan 2023 är öppen! Om du ska springa ett maratonlopp i ditt liv så ska du göra det här! New York Marathon är ett av världens största och mest mytomspunna lopp. ...
FRÅN 2 000 SEK

Berlin Marathon

Vill du springa en snabb och trevlig höstmara är Berlin det perfekta resmålet. Banan är flack, temperaturen behaglig och stämningen fantastisk. ...
FRÅN 2 000 SEK

Paris Marathon

Ett av världens största lopp med över 40 000 deltagare. Loppet är ett ”riktigt” stadslopp som passerar många av Paris sevärdheter....
FRÅN 2 000 SEK