Chicago Marathon

Bekräftelse Chicago

Hej,
Vi hälsar dig välkommen på vår resa till Chicago Marathon 2018.

FAKTURA/BEKRÄFTELSE

Fakturan används som betalning av handpenning och även som slutbetalning. Vi ber dig att gå igenom din bekräftelse och faktura. Om det är något som är fel eller oklart ber vi dig att omgående kontakta oss.

ANMÄLAN TILL LOPPET och flyganmälan för medföljare

Anmälan till loppet och flyganmälan finner du via dessa länkar: loppanmälan. och flyganmälan   Obligatoriskt att fylla i dessa i samband med den första betalningen.

Anmälan för medföljande som inte ska springa loppet finner du via denna länk: flyganmälan. Fyll i denna omgående om du följer med på resan men inte ska springa loppet.

FLYG

Ni finner era flygtider i er bekräftelse. Vi flyger med SAS. Vi kan ordna med anslutningsflyg från de orter där SAS trafikerar. Flygbolagen kräver korrekta passuppgifter (namn enligt pass och personnummer) för att ni ska bli insläppta i USA. Vi behöver därför dessa i samband med bekräftelse av bokningen. 

Visum och inresevillkor till USA

För svenska medborgare som ska resa in i USA gäller att du måste göra en online-ansökan, så kallat ESTA på nätet senast 72 timmar före avresa. Inresetillståndet gäller sedan för obegränsat antal inresor till USA under två år. Detta kan ni ansöka om omgående på följande länk klicka vidare till Svenska för att fylla i anmälan. Kostnad för detta ligger idag på USD 14. Alla måste göra detta via denna länk på egen hand minst 72 timmar före avresa. Giltigt pass måste tas med på resan. OBS ! Svenska medborgare som har rest till eller varit i Iran, Irak, Sudan eller Syrien efter den 1 mars 2011 eller har dubbelt medborgarskap i någon av dessa länder måste ansöka om visum via USA:s ambassad eller konsulat.

PASS

För svenska medborgare krävs giltigt svenskt pass som är maskinellt läsbart. Inga provisoriska pass accepteras. För barn och spädbarn krävs eget pass. Resenärer av annan nationalitet än svensk bör kontrollera vad som gäller med amerikanska ambassaden alternativt sin egen myndighet.

HOTEL

Vi bor på Best Western Grant Park Hotel. Fritt WiFi på hela hotellet. Trevlig bar i lobbyn. Frukost ingår inte men en diner finns vägg i vägg. Du kan läsa mer om hotellet här

PROGRAM

Se resans preliminära program här

Mer information och resehandlingar kommer ca 2-3 veckor innan avresa.

 

PROVA 2 NUMMER AV VÅRA TIDNINGAR KOSTNADSFRITT

Klicka på respektive tidning för att beställa 2 nr gratis.

RW omslag   BC omslag

Tack för din bokning! 
Med vänliga hälsningar

Springtime 

Gustavslundsvägen 34,1tr – 16751 Bromma – 
E-post: info@springtime.se – Telefon: 08-54553540

VÅRA HUVUDPARTNERS:

 

New York City Marathon

Om du ska göra ett maratonlopp i ditt liv så ska du göra det här! New York Marathon är ett av världens största och mest mytomspunna lopp. ...
FRÅN 2 000 SEK

Berlin Marathon

Vill ni springa en snabb och trevlig höstmara är Berlin det perfekta resmålet. Banan är flack, temperaturen behaglig och stämningen fantastisk. ...
FRÅN 2 000 SEK

Paris Marathon

Ett av världens största lopp med över 40 000 deltagare. Loppet är ett ”riktigt” stadslopp som passerar många av Paris sevärdheter....
FRÅN 6 450 SEK