Catwalk New York

Föredrag


Hudiksvallssonen Hans Vestberg, för många känd som fd Vd och koncernchef på Ericsson är sedan 2017 boende i New York där han är Chef för divisionen Network & technology på Verizon, ett av världens största företag. 

Hans Vestberg beskrivs som en drivande, dynamisk person med ett snabbrörligt intellekt. Han är en ödmjuk och en bra ”coach” som prioriterar ledarskap. 

Hans har hunnit med såväl en idrottskarriär, som en karriär inom Ericsson. Hans spelade handboll i såväl Division 1 som Allsvenskan. Under en tidig stationering för Ericsson i Sydamerika prövade han på spel i de brasilianska och chilenska proffsligorna i handboll, och blev 1993 chilensk mästare. 2007 utsågs Vestberg till ordförande för Svenska Handbollförbundet. Han var innan dess styrelseledamot och vice ordförande med ansvar för marknadsföringsfrågor såsom ordförande i förbundets marknadskommitté

Hans behärskar en mängd språk, förutom svenska och engelska, talar Hans även bland annat portugisiska samt spanska. Hans är också en mycket god och entusiasmerande presentatör.

Sagt om Hans Vestberg:
”Hans Vestberg identifierades tidigt i sin karriär som en person med utomordentlig ledarskapsförmåga. Han har bevisligen en mycket god förståelse för Ericssons affär tack vare sin erfarenhet från Ericssons olika områden. Han har varit en avgörande kraft i att utveckla Ericssons ledande tjänsteaffär där försäljningen tredubblades med god lönsamhet under hans femåriga ledarskap. Hans Vestberg har en bred internationell erfarenhet tack vare uppdrag under mer än tio år på tre kontinenter.” – Michael Treschow, Styrelseordföranden, Ericsson

 Under resan kommer vi att få höra ett föredrag med Hans.