Catwalk New York

Bekräftelsebrev Catwalk New York

Hej, 

Vi hälsar dig välkommen på vår resa till CATWALK NEW YORK

FAKTURA/BEKRÄFTELSE

Fakturan används som betalning av handpenning och även som slutbetalning. Vi ber dig att gå igenom din bekräftelse och faktura. Om det är något som är fel eller oklart ber vi dig att omgående kontakta oss.

FLYG

Ni finner era flygtider i er bekräftelse. Vi flyger med SAS. Vi kan ordna med anslutningsflyg från de orter där SAS trafikerar. Flygbolagen kräver numera att vi uppger era passuppgifter, vi behöver därför en kopia av ert pass. Vi är tacksamma om ni mailar eller postar detta till oss omgående.

Adress: Springtime Resor, Gustavslundsvägen 34, 167 51 Bromma.

E-post: info@springtime.se

VISUM OCH INRESEVILLKOR TILL USA

Sverige har sedan länge visumfrihet till USA (undantag finns). För inresa till USA fr.o.m 12 januari 2009 gäller att man måste anmäla sig via internet minst 72 timmar före avresa. Inresetillståndet gäller sedan för obegränsat antal inresor till USA under två år. Detta kan ni ansöka om omgående på följande länk https://esta.cbp.dhs.gov klicka vidare till Svenska för att fylla i anmälan. Kostnad för detta ligger idag på USD 14. Alla måste göra detta via denna länk på egen hand minst 72 timmar före avresa. Pass måste tas med på resan. OBS ! Svenska medborgare som har rest till eller varit i Iran, Irak, Sudan eller Syrien efter den 1 mars 2011 eller har dubbelt medborgarskap i någon av dessa länder måste ansöka om visum via USA:s ambassad eller konsulat.

PASS

För svenska medborgare krävs giltigt svenskt pass som är maskinellt läsbart. Inga provisoriska pass accepteras. För barn och spädbarn krävs eget pass. Nya pass som utfärdats efter 26 oktober 2006 ska innehålla biometrisk information. Rese-närer av annan nationalitet än svensk bör kontrollera vad som gäller med Ameri-kanska Ambassaden alternativt sin egen myndighet.

HOTEL

Vi bor på Beacon hotell. Rummen har kylskåp, micro, spis, kaffemaskin, säkerhetsskåp. Fritt WiFi på hela hotellet. Trevlig bar i lobbyn. Frukost ingår inte men en härlig diner finns vägg i vägg. Läs mer om hotellet via denna länk.

PROGRAM

Se program via denna länk. 

Mer information och resehandlingar kommer ca 2-3 veckor innan avresa.

Vänligen

Springtime Resor
E-post: info@springtime.se
Telnr. 08-545 535 40