Om Resan

Catwalk New York

CATWALK NEW YORK

Resa: 11-15 SEPTEMBER 2019
pris från:
16 990 KR PER PERSON


Häng med Catwalk-gänget på en spännande och härlig helg i sensommarvackra New York!

Följ hur det går för Emma, Ida, Alexander, Pär m fl under modeveckan i New York. Vi inleder dagarna i vackra Central Park, fortsätter med att utforska Manhattan under dagarna och avslutar med härliga middagar på någon av New Yorks 25 000 restauranger.

Under resan får vi också lyssna till en föreläsning av Hans Vestberg som är VD för ett av världens största företag, Verizon.

Det kommer bli en späckad resa full av äventyr, härlig gemenskap. När Glada Hudik är ute och reser vet man aldrig vad som händer…

Överskottet från resan går till Glada Hudiks Friskvårdsprojekt.

Hur många gånger du än besöker världens huvudstad, New York, finns det nya saker att upptäcka och uppleva – nya restauranger, nya barer, nya butiker, nya klubbar och nya varuhus. New York är en stad i ständig förändring.

Bästa sättet att lära känna Manhattan är till fots. Missa inte att ta en lång promenad i oasen för alla New Yorkers, den stora och lummiga Central Park, eller att spatsera på Midtowns avenyer och upptäcka alla exklusiva butiker. Ta sedan en tur upp i Empire State Building, det är precis lika häftigt på dagen som på kvällen då alla skyskrapor är upplysta.

Känn också på stämningen i bohemiska Village och exotiska Chinatown – allt ger ett överväldigande intryck. Det sägs att det bor kineser i Chinatown som aldrig lär sig engelska och lever hela sitt liv där utan att lämna stadsdelen. 

Med sina åtta miljoner invånare representeras hela världens smaker, dofter, kulturer och musikstilar i New York. Ordet lagom finns inte i staden som aldrig sover.