Camp Teneriffa

Camp Teneriffa 1-8 februari 2020: Friskis&Svettis SOFT

FRISKIS&SVETTIS SOFT PÅ CAMP TENERIFFA
DATUM:
1-8 FEBRUARI 2020

Följ med på Friskis&Svettis SOFT på Teneriffa. Detta är en träningsresa med ett lite lugnare tempo där hälsa och välmående står i fokus. 

Kombinera F&S-passen du älskar med att utforska Teneriffas vackra natur. Ge dig tid för avkoppling, häng på stranden och håll utkik efter sköldpaddorna eller avnjut en härlig lunch på stranden. Här får du en semestervecka kombinerat med träning och hälsa.

Resan passar dig som tycker om att hålla i gång och umgås med likasinnade. Vi fyller dagarna med lustfylld träning. Friskis&Svettis SOFT innebär att de flesta av passen är på soft nivå. Passen har fått ett mer ostressat, varsamt, tillåtande, inkännande, guidande och uppbyggande form. Du kan anpassa träningen till dina förutsättningar. Rejält och samtidigt snällt! 

Vi håller till på den sydliga och solsäkra delen av Teneriffa, i San Miguel de Abona. För att få ta del av Teneriffas vackra natur och miljö så gör vi även en vandring i bergen.

Den fysiska träningen ges givetvis stor plats på vår resa till vackra Teneriffa men även sociala, gemensamma aktiviter.

Vår ambition är att du ska åka hem med en känsla fylld av inspiration, glädje och nyvunna vänner! Och kanske lite träningsvärk…

Instruktörer på plats

  • Maggan Berglund

  • Lotta Westberg

  • Birgitta Lindqvist

  • Pelle Lindsten

  • Åsa Stelin Barrén

    Instruktör