Camp Teneriffa

Träning & program

Vi är en grupp om ca 40-50 personer och 4-5 instruktörer. Vi erbjuder ca 5 pass per dag fördelat på morgon, lunch och tidig kväll. Det kommer också att ges tid att hitta på andra saker tillsammans.  Missa inte att besöka den lilla fiskebyn Los Abrigos dit du kan promenera för att äta en god lunch eller ta en glass i solen.

Träning

Vi kommer att erbjuda en blandad form av träning såsom yoga, löpning, stavgång, Soma Move, dans, styrke- och fyspass. Våra samarbetspartner sätter prägel på ”sin” vecka där t ex Friskis&Svettis har sina Friskisledare på plats. Tränar du hos Friskis&Svettis så kommer du att känna igen passen. Programmen läggs på hemsidan närmare avresa.

Under alla veckor ger vi oss även ut på en vandring i de vackra bergen. Ta med sköna och stabila träningsskor.

Bergspasset

Under veckan gör vi en gemensam vandringsutflykt. Teneriffa erbjuder flera härliga naturområden med ett växlande och kuperat landskap. Trots att det är en vulkanisk ö så är delar av ön mycket grön och frodig. Det blir en utflykt som bjuder på både grönska, utsikt och lagom utmaning för kroppen. 
Ta med sköna och stabila träningsskor.

Kort och gott vågar vi lova att det blir en härlig resa för dig som vill fokusera på att träna, koppla av och ha roligt!