Camp Teneriffa

Bekräftelsebrev

-Precis som en helt vanlig solresa. Fast med ett rörligare innehåll. 

Hej,

Tack för din bokning till Camp Teneriffa.

BOKNINGSBEKRÄFTELSE/FAKTURA

Bifogat i ditt mail finns en bekräftelse och en faktura. Viktigt att tänka på är att ditt tilltals- och efternamn måste stavas som det står i ditt pass, kontrollera att det står rätt i bifogad bekräftelse. Om något skulle vara fel i din bokning, kontakta oss innan inbetalning av handpenning så korrigerar vi till det.

BETALNING

Handpenningen ska vara Springtime tillhanda inom 7 dagar och resterande belopp ska betalas senast 60 dagar innan avresa. Observera att det inte skickas ut en ny faktura utan du behåller den gamla. Det går bra att betala via Bankgiro som du hittar på din faktura eller med betalkort (VISA/Mastercard/American Express) på Springtimes hemsida. Följ länken för att komma till betalningssidan: 
http://springtime.se/mina-sidor/
Är ni flera på bokningen och vill betala var för sig så går det alldeles utmärkt att betala varsin del.

RESAN

Om du bokat helt paket med flyg reser du med Norwegian till Teneriffa. På flyget ingår ett incheckat bagage på 20 kg inklusive handbagage, mat ingår inte men finns till försäljning ombord. 

Detta ingår i din resa 

* Flyg med Norwegian till Teneriffa t/r inkl skatter, bagage 2 x 20 kg. 
* Transfer flygplats-hotell t/r.
* Del i vald rumstyp.
* Halvpension med frukost och middag.
* Utflykt vandring (bergspasset).
* Deltagande på all träning och föreläsningar enligt program.
* Service av Springtimes personal på plats.

Följande ingår inte i resans grundpris

* Enkelrumstillägg.
* Avbeställningsskydd med ERV.
* Turistskatt.

FLYGTIDER
Preliminära flygtider hittar du på din bekräftelse eller på vår hemsida, se länk:
Våren 2020
https://springtime.se/resor/camp-teneriffa/priser-resfakta/

TILLVAL
Avbeställningsskydd är bra att ha, kontrollera att du har ett i din hem- kreditkortsförsäkring, om inte kan du teckna ett hos via oss hos Europeiska. Detta gäller vid plötsligt inträffad & oförutsedd händelse som sjukdom, dödsfall eller tex återkallad semester. Ingen självrisk. Detta måste tecknas innan handpenningen betalas in. 

 
För resor upp till 15000 kr kostar avbeställningsskyddet 495 kr
För resor upp till 20000 kr kostar avbeställningsskyddet 649 kr
För resor upp till 25000 kr kostar avbeställningsskyddet 895 kr
 
HOTELLET – Grand Muthu Golf Plaza Hotel & Spa
 
Hotellet är ett välskött och fräscht hotell beläget i San Miguel de Abona på södra Teneriffa. Det ligger mellan två golfbanor, Golf del Sur och Amarilla Golf, så perfekt för dig som kanske vill varva våra träningspass med en golfrunda. Kontakta oss om du vill boka på golfbag på flyget (mot extra kostnad). Hotellet har flera utomhuspooler, SPA och ett välutrustat gym. Området runt hotellet erbjuder fina möjligheter till vandring och ca 1 km från hotellet ligger Los Abrigos  med flera restauranger och caféer. 
 
Obs! Spa är under renovering tom april 2020

Läs mer om hotellet här. 

TENERIFFA 

Teneriffa är den perfekta ön att åka till om man vill ha sol, värme och bara 6 timmars flygresa. Inte för varmt och inte för kallt utan helt perfekt! På den södra delen, där vi håller till, ligger det flesta av de populära turistorterna. De kanske mest kända, Los Christianos och Playa de las Americas, ligger ca 20 min bort från vårt hotell. På dessa orter finns det många restauranger och ett stort utbud av shopping. Det går utmärkt att ta sig dit med buss eller taxi. Det sköna klimatet lockar många turister året om. Vädret är stabilt och förändras inte mycket under året. I nov/dec ligger medel-temperaturen på ca 21-22 grader på dagen och ca 15-16  grader på natten, vattentemperaturen ligger på ca 19-20 grader.

Mer information om resan, program och färdhandlingar mailas ut till dig/er ca 14 dagar innan avresa. 


Tack för din bokning! 

Med vänliga hälsningar

Springtime 

Gustavslundsvägen 34,1tr – 16751 Bromma – 
E-post: info@springtime.se – Telefon: 08-54553540

 

Erbjudande för dig som Springtimeresenär från våra samarbetspartners.

VIP-RABATT I RUNNER’S STORE

Som resenär med Springtime får du 20% rabatt och 10% rabatt på elektronik från Garmin, det går inte att kombinera med andra rabatter. Ange koden: SPRINGTIMEVIP2019. 

Xtraordinär energi från Craft

X165 Engineered är en tekniskt avancerad löparsko med stöd på utsidan som ger perfekt stabilitet för prestationer på högsta nivå. Avancerad mesh i ovandelen ger extra ventilation vid intensiv löpning samtidigt som skons responsiva launch pad maximerar effekten i varje löpsteg.

Läs mer här!

PROVA 2 NUMMER AV VÅRA TIDNINGAR KOSTNADSFRITT

Klicka på respektive tidning för att beställa 2 nr gratis.