Camp Mallorca - För alla Sinnen!

Camp Mallorca- Vandring & Träningsvecka 30sep-7okt 2023

Häng med på Vandring och träningsresa till vackra Mallorca!
datum:
30 sep-7 okt 2023

 

FULLBOKAD FÖR TILLFÄLLET! MAILA INFO@SPRINGTIME.SE FÖR RESERVPLATS

Att vandra är inne! Så häng med oss till vackra Mallorca för att upptäcka öns guldkorn av natur och kultur. Vi kommer att kombinera veckans vandringsdagar med sköna träningsdagar för att ge dig en fullmatat vecka för både kropp och sinne.       

Denna vecka gör vi tre vandringar till olika platser så att du får en allsidig bild av Mallorcas vackra landskap. Här vandrar vi mellan landsbygd och apelsin- och citronlundar till högre toppar med bedårande utsikt. Längs vägarna möts du troligtvis av bergsgetter och åsnor. Vi stannar till på lokal gårdar för lite snacks eller fika och för att vila oss en stund. Under en av veckans vandringsleder får du även chansen att bestiga toppen L´Ofre. Har vi tur med vädret så ser man nästan hela Mallorca från toppen.

Vandringturerna avgår med buss från hotellet som tar oss mot de vackra lederna. På eftermiddagarna när vi kommer tillbaka väntar skön rörlighet eller yoga för att stretcha ut kroppen ordentligt. De flesta av vandringarna klassas som medel. 

Vi kombinerar veckans vandringsdagar med skön kroppsträning under ledning av våra peppande ledare. Här erbjuds du en blandning av träning allt från yoga, styrka, power-walk, cirkelpass, tabata m.m.

Vi bor bekvämt direkt vid sandstranden i Palmanova så här finns också tid till att slappa och njuta av sol och bad, eller kanske ta en löprunda längs med havet.

Passa också på att besöka vackra Palma stad för shopping och restaurangbesök, eller varför inte ett besök i den pampiga katedralen. 

Under veckan ges också möjlighet att pröva på aktiviteten coasteering. Detta bokas separat och leds av erfarna lokala guider. 

Med oss på resan har vi både kunniga vandringsledare som gärna delar med sig av platser och historia och givetvis har vi också ledare som håller en kvalitativ träning under veckan.

 

Detta ingår i din resa:

 • Flyg med SAS t/r inklusive alla skatter och 23 kg bagage 
 • Transfers t/r flygplats-hotell
 • Logi i vald rumskategori
 • Frukost alla dagar
 • 5 middagar (vanligt vatten ingår)
 • 2 luncher på hotellet 
 • Alla vandringar och pass enligt program
 • Springtimes reseledarservice på plats

Tillval:

 • Coasteering onsdag
 • Frivillig gemensam avslutningsmiddag i Palmanova fredag

 

Instruktörer på plats

 • Anna Ahlqwist

 • Åsa Stelin Barrén

  Instruktör

 • Cecilia Gustafsson

 • Johan Cajdert

Camp Mallorca – Trail & Yoga med Peppe och Cecilia 30 sep-7 okt 2023

Peppe & Cecilia bjuder på en underbar vecka med löpning, natur och yoga för kropp, själ och sinne! De fantastiska omgivningarna ger en perfekt kuliss för upplevelselöpning och yogan är den perfekta åt...

Camp Mallorca – Motivationsvecka med Tobbe & Magda 7-14 Okt

Har du svårt att Hitta Motivationen i vardagen eller vill ha mer tips hur du får balans i livet som gör att du mår ännu bättre? Då är detta veckan för dig!...
FRÅN 16 950 SEK

Camp Mallora – Frisk & Stark 14-21 Okt 2023

Häng med på en träningsvecka i vår till solsäkra Mallorca där vi mixar träning och avkoppling med närheten till Palma och stadens härliga utbud och puls. Vi tränar främst utomhus på hotellets terrass,...
FRÅN 16 950 SEK

Camp Mallorca – Frisk & Stark 30mar-06apr 2024

Häng med på en träningsvecka till solsäkra Mallorca där vi mixar träning och avkoppling med närheten till Palma och stadens härliga utbud och puls. Vi tränar främst utomhus på hotellets terrass, iblan...
FRÅN 17 990 SEK

Camp Mallorca – Holistic week 13-20 april 2024

Holistic Training (Cecilia Gustafsson) fyller en vecka med upplevelser för alla dina sinnen. En vecka som bara handlar om dig och helheten i ditt välmående! Målet är att med pepp, skratt, rolig tränin...
FRÅN 17 990 SEK