Camp Mallorca - För alla Sinnen!

Camp Mallorca – Sång och träningsglädje 21-28 september 2024

Sång & träningsglädje med britta och Kerstin på Mallorca!
datum:
21-28 september 2024

PASSA PÅ! Just nu får du 1000 kr boka tidigt-rabatt med kod: ”BOKATIDIGT”. Boka senast 31 mars.
Gäller endast nybokningar, vuxna resenärer och kan ej kombineras med andra rabatter.

Nu har du åter igen ett gyllene tillfälle att få sjunga tillsammans med fantastiska Kerstin Ryhed och Britta Bergström, kända körsångerskor från populära Allsång på Skansen och Så mycket bättre. Vi skapar en härlig kombination av sång, träning och fin gemenskap. 

Du behöver inte vara en van körsångare för att delta på den här resan. Kerstin och Britta har efter många år i körbranschen en god förmåga att skapa en härlig och inspirerande vecka för alla deltagare, oavsett körvana.

Under veckan kommer vi att erbjuda träningspass som yoga, powerwalk, core, dans och cirkelträning. Träningen anpassar du efter din egen förmåga, du kommer att få svettas men framförallt strävar vi efter att du ska ha kul. En av dagarna tar vi oss också ut för en vacker vandring i bergen.

En eftermiddag är också avsatt för fri tid, vi rekommenderar ett besök in till vackra Palma. Du kan ta lokalbussen som går utanför hotellet eller taxi.

Ni kommer att sjunga välkända låtar, allt från visa och schlager till pop och gospel. Låtarna är arrangerade för stämsång men det kommer alltid att finnas en melodi att sjunga om man inte har vana av stämmor. Det brukar bli mycket skratt och glädje i svängiga melodier men också stämningsfullt och vackert.

Här har du möjlighet att träffa andra som precis som du, älskar att sjunga!

Det kommer att vara dagliga repetitioner på ca 75 minuter med Kerstin och Britta. Därtill kommer du att få noter och insjungna sångfiler så att du kan öva på egen hand eller varför inte tillsammans med de andra. Målet med repetitionerna är att avsluta veckan med en uppskattad konsert tillsammans.

Förutom körrepetitionerna kommer Kerstin och Britta att bjuda på underhållning i form av musikquiz och allsång ett par kvällar.

Denna resa vill du inte missa om du gillar att sjunga och träna!

Träna gör vi på en av terrasserna på hotellet med utsikt mot havet, alternativt på stranden nedanför eller i vår inomhus lokal om vädret kräver.

DETTA INGÅR I DIN RESA

 • Flyg med SAS t/r inklusive alla skatter och 23 kg bagage
 • Transfers t/r flygplats-hotell
 • Logi i vald rumskategori
 • Frukost alla dagar
 • 5 middagar (vanligt vatten ingår)
 • 2 luncher
 • 6 tillfällen sångträning
 • All träning och aktiveter enligt program (se exempelprogram nedan)
 • 1 bergspass vandring 
 • Springtimes reseledarservice på plats

Tillval på plats: 

 • Avslutningsmiddag fredag 

 

Instruktörer på plats

 • Britta Bergström

 • Kerstin Ryhed

 • Maria (Mia) Mörner

  Instruktör

 • Niina Eriksson

 • Åsa Stelin Barrén

  Instruktör

Camp Mallorca – Vandring och träningsvecka 20-27 april 2024

Att vandra är inne! Så häng med oss till vackra Mallorca för att upptäcka öns guldkorn av natur och kultur. Vi kommer att kombinera veckans vandringsdagar med sköna träningsdagar för att ge dig en ful...
FRÅN 17 990 SEK

Camp Mallorca – Frisk & Stark 28 sep-5 okt 2024

Häng med på en träningsvecka i vår till solsäkra Mallorca där vi mixar träning och avkoppling med närheten till Palma och stadens härliga utbud och puls. Vi tränar främst utomhus på hotellets terrass,...
FRÅN 18 950 SEK

Camp Mallorca – Motivationsvecka med Tobbe & Magda 5-12 okt 2024

Har du svårt att Hitta Motivationen i vardagen eller vill ha mer tips hur du får balans i livet som gör att du mår ännu bättre? Då är detta veckan för dig!...
FRÅN 18 950 SEK

Camp Mallorca – Trail&Yoga 12-19 oktober 2024

Peppe & Cecilia bjuder på en underbar vecka med löpning, natur och yoga för kropp, själ och sinne! De fantastiska omgivningarna ger en perfekt kuliss för upplevelselöpning och yogan är den perfekta åt...
FRÅN 18 950 SEK

Camp Mallorca – Vandring & Träningsvecka 12-19 okt 2024

Att vandra är inne! Så häng med oss till vackra Mallorca för att upptäcka öns guldkorn av natur och kultur. Vi kommer att kombinera veckans vandringsdagar med sköna träningsdagar för att ge dig en ful...
FRÅN 18 950 SEK

Laddar bokning