Camp Mallorca - För alla Sinnen!

Camp Mallorca – Nystartsvecka 25 september – 2 oktober 2021

NYSTARTSVECKA PÅ MALLORCA TILLSAMMANS MED LAGRET SÖDERMALM
DATUM: 25 SEPTEMBER – 2 OKTOBER

BOKNINGEN ÄR STÄNGD

Lagret Södermalm är en träningsstudio som drivs av Elin Bjärkstedt & Madelinn Fernandez. De tar med all sin kompetens och träningsenergi och kommer bjuda på en vecka utöver det vanliga – en resa för dig som vill ta din träning till nästa nivå.

 

Vi tar träning på fullaste allvar och tror att ett hållbart träningsliv innehåller både humor, gemenskap och kunskap. Vi står inte bara och instruerar, vi förklarar, guidar och brinner för att du ska få en upplevelse av din kropp och förmåga. Man kan säga att vi gillar att flytta gränser. Vi vill att ditt träningssjälvförtroende ska öka och fortsätta att växa efter nystartsveckan! Med oss i har vi också psykologen och författaren Cecilia Duberg, som de senaste 15 åren coachat ledare, elitidrottare och högpresterande team att nå toppresultat och inre ro – samtidigt. 

 

Den 25 september till den 2 oktober packar vi ner all vår erfarenhet och träningslust och flyger till Mallorca och du är välkommen att följa med.

 

Vi tror, att förutom den skarpa träningen, kommer det vara värmen och skratten du minns mest från den här resan.

 

Elin är tränare och fysioterapeut med ett crossfithjärta som älskar kettlebells och tung styrketräning. Sedan mer än tio år driver hon företaget Personligare träning. Hon skriver, utbildar, pratar och gör träning både för motvilliga och mer avancerade utövare. Författare till boken ”Stor & Stark”, krönikör i friskispressen och skribent för magasin. I år öppnade hon äntligen egen praktik & träningsstudio tillsammans med vännen och vapendragaren Madelinn.

 

Madelinn är personlig tränare med kampsport i blodet och bred erfarenhet av att coacha allt från soma move till crossfit. Hon driver det egna företaget Fightingspirit som personlig tränare och instruktör. Tillsammans med Usama Aziz har hon det egna träningskonceptet TAUFF Training. Hon har även ett eget bootcamp sen 11 år tillbaka och coachar på Crossfit Solid i Stockholm. I år öppnade hon egen träningsstudio tillsammans med vapendragaren Elin Bjärkstedt – Lagret Södermalm. Mer om detta på Mallorca!

 

Cecilia är legitimerad psykolog, mental tränare och yogalärare, internationellt specialiserad inom hälsopsykologi och ledarskapsutveckling. Vissa dagar coachar hon ledare att fatta de stora besluten eller stöttar elitidrottare mot nya rekord. Andra dagar leder hon tysta retreat för människor som behöver en paus från ”att göra”.

Hennes föreläsningar och yogaklasser ger dig avgörande förståelse för den mentala träningen. Hennes populära böcker ”Lejonagendan” och ”Elefanteffekten” bjuder på både äventyr och djup kunskap, precis som hennes workshops.

 

Exempel på pass som kommer att köras:

Kettlebell, Core, Cirkelträning, Soma, Afro , Föreläsning, Yoga, Löpning, Stavgång, Crossfit, Boxning, Tauff.

 

Observera att denna vecka skiljer sig från Springtimes ordinarie program/upplägg. 

Instruktörer på plats

  • Cecilia Duberg

    Instruktör

  • Elin Bjärkstedt

  • Peppe Lindholm

  • Madelinn Fernandez

Camp Mallorca – Sång och träningsglädje 24 sep – 1 okt 2022

Nu har du ett gyllene tillfälle att få sjunga tillsammans med fantastiska Kerstin Ryhed och Britta Bergström som du känner igen från Allsång på skansen och Så mycket bättre, allt i en härlig kombinati...
FRÅN 16 450 SEK

Camp Mallorca – Vandringsvecka på Mallorca 1-8 oktober 2022

Häng med på Vandringsresa till fantastiska Mallorca! För en naturälskare med vandringslust kan Mallorca visa upp så mycket mer än stränder och badorter - vi ser fram emot att ta er med ut och upptäcka...
FRÅN 15 950 SEK

Camp Mallorca – Soft träning med Friskis&Svettis 15-22 oktober 2022

Soft Träning med Friskis&Svettis är en aktiv tränings- och semesterresa för dig som vill uppleva världen genom att se nya platser, ha roligt och hålla dig stark länge. Friskis&Svettis soft koncept rik...
FRÅN 15 950 SEK

Camp Mallorca – Hitta balansen 8-15 oktober 2022

Följ med på en resa för livet med fokus på återhämtning, träning och goda matvanor tillsammans med Itrim....
FRÅN 15 950 SEK

Camp Mallorca – Frisk & Stark med Friskis&Svettis 29 okt – 5 nov 2022

I oktober/november kan du följa med oss och Friskis&Svettis på en skön träningsvecka till Palmanova. Här på solsäkra Mallorca mixar du träning och avkoppling med närheten till Palma och stadens härlig...