Camp Mallorca - För alla Sinnen!

Camp Mallorca – Frisk & Stark 30mar-06apr 2024

FRISK & STARK PÅ CAMP MALLORCA!
DATUM: 30mar – 06apr 2024

 

Häng med på en träningsvecka till solsäkra Mallorca där vi mixar träning och avkoppling med närheten till Palma och stadens härliga utbud och puls. Vi tränar främst utomhus på hotellets terrass, ibland på stranden eller i vår inomhussal om vädret kräver.

Kombinera din träning med tid för avkoppling, häng på stranden eller ge dig själv lite lyx i hotellets SPA-avdelning. Här får du en semestervecka fylld med träning och utmaningar för alla dina sinnen. Strandpromenaden och närområdet i Palmanova inbjuder till härliga bad, promenader, stavgång eller löpning.

Resan passar för dig som är van att träna och gillar att utmana dig. Börja dagen med morgonpromenad, joggingtur eller yoga följt av en stor och varierande hotellfrukost. Välj sedan av ett brett utbud av olika träningspass, allt mellan fys, styrka, yoga, cirkelträning, dans. Varva med egen styrka i gymmet eller en joggingtur längs med strandpromenaden.

Under veckan ges också möjlighet att pröva på andra aktiviteten coasteering. Detta bokas separat och leds av erfarna lokala guider. 

Vi besöker även en lokal vingård som är ett tillval för veckan. Passa på att se mer av Mallorca och testa lokala viner, olivolja och andra delikatesser. 

Ett mycket populärt inslag under veckan är när vi tar bussen upp mot bergen och beger oss ut på en bergsvandring. Där vandrar vi i vacker miljö mellan Deia till Port Sollér och här ges tid för en fika eller lunch. 

Ca 20 minuter bilväg bort finns öns huvudort Palma med mysiga gränder och ett rikt utbud av shopping, barer och restauranger. Väl värt ett besök!

Detta ingår i resans pris:

  • Flyg t/r till Mallorca (PMI) 
  • Alla flygskatter och bagage á 1 väska 23 kg
  • Transfer t/r flygplats-hotell 
  • Del i vald rumskategori
  • Halvpension – frukost alla dagar, 5 middagar, 2 luncher
  • Utflykt bergspass
  • Deltagande på all träning, aktiviteter och föreläsningar enligt program
  • Service av Springtimes personal på plats

Tillval på Plats:

  • Vingårdsbesök
  • Coasteering

Camp Mallorca – Trail & Yoga med Peppe och Cecilia 30 sep-7 okt 2023

Peppe & Cecilia bjuder på en underbar vecka med löpning, natur och yoga för kropp, själ och sinne! De fantastiska omgivningarna ger en perfekt kuliss för upplevelselöpning och yogan är den perfekta åt...

Camp Mallorca – Motivationsvecka med Tobbe & Magda 7-14 Okt

Har du svårt att Hitta Motivationen i vardagen eller vill ha mer tips hur du får balans i livet som gör att du mår ännu bättre? Då är detta veckan för dig!...
FRÅN 16 950 SEK

Camp Mallora – Frisk & Stark 14-21 Okt 2023

Häng med på en träningsvecka i vår till solsäkra Mallorca där vi mixar träning och avkoppling med närheten till Palma och stadens härliga utbud och puls. Vi tränar främst utomhus på hotellets terrass,...
FRÅN 16 950 SEK

Camp Mallorca – Holistic week 13-20 april 2024

Holistic Training (Cecilia Gustafsson) fyller en vecka med upplevelser för alla dina sinnen. En vecka som bara handlar om dig och helheten i ditt välmående! Målet är att med pepp, skratt, rolig tränin...
FRÅN 17 990 SEK