Camp Mallorca - För alla Sinnen!

Camp Mallorca – Dietisterna med Tobias Karlsson & Cecilia Gustafsson 9 – 16 oktober 2021

häng med dietisterna Johanna och Caroline till Camp Mallorca!
Datum:
 9 – 16 OKTOBER

Veckans partner: Dietisterna Yowill

 

BOKNINGEN ÄR STÄNGD! Maila johanna.jansson@springtime.se för förfrågan om plats.

 

Få inspiration till god och hälsosam mat, dansa loss med Tobias Karlsson och träna medvetet holistiskt med Cecilia Gustafsson.

Tillsammans med våra Dietister Johanna och Caroline, Tobias Karlsson och Holistic Training, Cecilia Gustafsson gör vi nu en vecka för alla dina sinnen. En vecka som bara handlar om dig och helheten i ditt välmående! Målet är att med pepp, skratt, rolig träning, god och hälsosam mat, inspirerande föreläsningar och gemenskap göra det här till en oförglömlig vecka. Passar lika bra för dig som vill komma igång med träning och nya goda vanor, som för dig som redan är igång och vill fylla på kontot med ny träningsinspiration, kunskap och energi. 

MATEN

Grönsmoothie, chiabar, gurkmejashots- varje dag bjuder vi på nyttiga mellanmål och god energi i samband med en mingelstund i baren där vi gärna delar med oss av våra bästa hälsotips. Efter kvällens svettiga pass eller sköna yoga kan vi ses för after-workout med en återhämtningsjuice, eller kanske ett glas cava. Caroline och Johanna bjuder på inspirerande föreläsningar om mat och hälsa, slår hål på myter, lyfter det senaste inom hälsa och visar hur du lätt får ihop nyttig vardagsmat. Det är din vecka så passa på att få matrådgivning och svar på alla dina frågor om mat och hälsa. 

Följ länken för dietisterna Caroline och Johannas inspirerande recept inför resan. Klicka här.

TRÄNINGEN

Holistic Trainings inriktning är att undervisa, koreografera och utveckla träning som ökar din kroppsmedvetenhet, kraft och feeling. Hon tänker på kontraster och helhet när hon sätter innehåll, hon tror att ju mer du och din kropp har förmåga till, desto mer trygghet, glädje och självförtroende upplever du på en grundnivå! 

Cecilia har alltid trott på både och – att vara stark, flexibel och funktionell, i kroppen och inuti. Att det ena inte utesluter det andra, utan tvärtom är förutsättningar för varandra. Att inte vara så angelägen om att passa in i endast ett visst mönster eller box, utan känna sig fri att kliva in i olika världar och tekniker och metoder för att ha roligt, hålla sig hel och utveckla sig själv.

Läs gärna mer om Cecilia här: 

www.holistictraining.se 

Och dansen..

Under veckan kommer ni också ha nöjet att få dansa loss med Tobias Karlsson. Danspass som ALLA kan vara med på. Passen är anpassade så att du kan vara absolut nybörjare, men även ha mycket dans i kroppen. Det blir gott om svett, skratt och härligt umgänge.

 

Med flera väl utvalda ledare och ett gemensamt syfte ska vi göra veckan innehållsrik, glad, utvecklande och inspirerande!

 

Instruktörer på plats

  • Caroline Wilbois

  • Johanna Andersson

  • Tobias Karlsson

  • Cecilia Gustafsson

  • Anci Näslund

  • Maria Cajdert

  • Johan Cajdert

  • Peppe Lindholm