Camp Mallorca - För alla Sinnen!

Palmanova, Mallorca

På vår träningsresa till Mallorca bor vi i Palmanova. Mallorca tillhör Spanien och är den största ön i ögruppen Balearerna, ungefär lika stor som Gotland. Antal bofasta är ca 870 000 och ungefär hälften av dem bor i huvudstaden Palma de Mallorca.

Palmas historia sträcker sig helt tillbaka till romartiden då staden byggdes upp. Staden består av en gammal charmig stadskärna där den ståtliga katedralen är Palmas mest kända byggnad.

Vi bor förstklassigt på Mallorca Senses Palma Nova Hotel!
Vi har valt att i Palma Nova, nära strand och sol och bad – där det finns ett bra utbud av shopping, restauranger och nöjen men även nära Palma stad. Här bor vi toppenbra på Senses Palma Nova Hotel.

Palmanova
Palmanova är en av Mallorcas mest kända badorter och ligger ca 15 km sydväst om huvudstaden Palma, vilket gör att du kan kombinera lata dagar på stranden med shopping och nöjen i öns huvudstad. Från Palma nova tar du dig enkelt in till Palma city med buss eller taxi, busstationen ligger rakt utanför hotellet och du är inne i centrala Palma på 25 minuter.

Tre stränder med underbar strandpromenad
Palmanova har tre stränder som kopplas samman med en trevlig strandpromenad, perfekt för morgonpromenaden eller eftermiddagsjoggen.

Stränderna i Palmanova är breda och finkorniga, och här finns allt du kan tänkas behöva för en härlig dag; solstolar, lekparker, vattensporter, trampbåtar, liksom ett stort utbud av affärer, barer och restauranger längs den breda bilfria promenaden.

Vårt hotell ligger längs strandpromenaden så vi behöver bara korsa en smal gata för att komma till stranden.

Under vår och höst är Palmanova mycket lugnt och skönt vilket gör att vi kan semestra i en avkopplande och trevlig miljö. När du vilat ut några dagar på stranden och bättrat på solbrännan, kanske du är sugen på att uppleva något nytt. Palmanova är en bra utgångspunkt för en dagsutflykt till Mallorcas bergiga västkust eller till östkustens skyddade badvikar.

Palmanova är också idealiskt för en aktiv semester. Det finns bra idrottsanläggningar i området, friidrottsbanor, en fotbollsplan med naturligt gräs och en annan med konstgräs, tennis- och padel klubbar, cykelvägar och en go-kart bana. Det anordnas också turneringar, såsom Magaluf internationella maraton, segling, tennis, friidrott och fotboll under året.

Många besöker Palmanova just för närheten till den vackra naturen, vandringslederna och möjligheten att spela på någon av Mallorcas fina golfbanor. Golfbanorna Poniente och Bendinat ligger i området och inom en halvtimmes bilresa finns ytterligare fem banor.

Palmanova – en plats där alla oavsett ålder kan hitta vad de söker, en plats dit man återkommer år efter år…

Huvuddelen av vår träning är förlagd till hotellet och närområdet men detta kryddat med utflykter och äventyr utspridda över Mallorca gör att det är lätt att se massor av denna magiska ö!

Vandringsresa Mallorca 26 mars – 2 april 2022

För en naturälskare med vandringslust kan Mallorca visa upp så mycket mer än stränder och badorter - vi ser fram emot att ta er med ut och upptäcka öns guldkorn av natur och kultur....
FRÅN 15 450 SEK

Camp Mallorca – Friskis&Svettis 9-16 april 2022

I april kan du följa med oss och Friskis&Svettis på en skön träningsvecka till Palma Nova. Kombinera F&S-passen du älskar med tid för avkoppling, häng på stranden eller lite lyx i hotellets SPA-avdeln...
FRÅN 15 950 SEK

Camp Mallorca – Holistic Week 16-23 april 2022

Holistic Training, Cecilia Gustafsson fyller en vecka med upplevelser för alla dina sinnen. En vecka som bara handlar om dig och helheten i ditt välmående!...
FRÅN 15 950 SEK

Camp Mallorca – Kettlebells, Kaffe & Kompisar 23-30 april 2022

En träningsresa för dig som vill köra tuff träning, träffa nya kompisar och såklart - dricka kaffe på stranden och göra roliga utflykter! Vi utlovar en vecka med extra allt där vi verkligen vill sätta...
FRÅN 16 450 SEK