Om Resan

Camp Mallorca - För alla Sinnen!

HÖSTEN 2019: 28 SEP – 16 nov (LÖR – LÖR)
UPPTÄCK CAMP MALLORCA – FÖR ALLA SINNEN!

Boka tidigt-rabatt på 750 kr per person. Ange kod: SPRINGTIME, vid bokning. Boka senast 31 mars.

Vi bor mellan de underbara bergen och det kristallklara havet på ett mycket fräscht hotell som erbjuder bra rum, god mat och en härligt relax- och spaavdelning. Givetvis får kroppen sitt via det stora utbudet av fysisk träning. Lugn och harmoni i sköna Palma Nova och äventyr i heta Palma – här finns något för alla sinnen!

Vi flyger direkt på en bra tidtabell med SAS från Stockholm, Göteborg och Köpenhamn och vi kan erbjuda anslutning från alla orter som SAS trafikerar.

Den fysiska träningen ges givetvis stor plats på vår resa till vackra Mallorca. Yoga, promenader, löpning, dans- och fysträning i en härlig mix.

Vår ambition är att du ska åka hem med en känsla fylld av inspiration och glädje! Och kanske lite träningsvärk….

Resan innehåller dock mycket mer än ”bara” träning. Vi vill att alla sinnen ska få sitt och erbjuder tillsammans med hotellet och samarbetspartners på plats ytterligare aktiviteter under veckan. Kanske vill du utmana dig både fysiskt och mentalt med en äventyrsinspirerad aktivitet eller koppla av med en skön behandling i hotellets SPA. 

Under veckan erbjuder vi, förutom det gedigna träningsprogrammet, vårt bergspass som är en härlig vandring/löpning i området runt vackra Deia och Soller samt möjlighet att åka på vinprovning på någon av Mallorcas lokala vingårdar.  

Palma och Mallorca erbjuder ett stort utbud av mat, dryck, shopping, mode och naturupplevelser. Även om vi har ett fullspäckat program kommer det att finnas stora möjligheter att knyta nya kontakter, slappna av och ha kul tillsammans. Oktober är, enligt många, den absolut bästa månaden att besöka Mallorca med lagom temperatur både i havet såväl som i luften.

Ledarstaben består av ca 6-8 noga utvalda instruktörer/föreläsare och de kommer att erbjuda pass som är upplagda så att du själv avgör hur hårt du vill köra. Om du vill köra riktigt tufft kommer du få utlopp för det, men det går bra att ta det lugnare och prova på också. Varierande, utmanande och roligt kommer det att vara!

Häng med på en resa för alla sinnen!