Camp Mallorca - För alla sinnen! Aktiv Senior

Soft Träning med Friskis&Svettis 2-9 april

UPPTÄCK CAMP MALLORCA – FÖR ALLA SINNEN TILLSAMMANS MED  FRISKIS&SVETTIS!
DATUM:
2-9 april 2022  (( FULLBOKAD )) 
VECKANS TEMA:  FRIKSIS&SVETTIS

 

Maila johanna.jansson@springtime.se för ev plats.

 

Senior Soft Träning med Friskis&Svettis är en aktiv tränings- och semesterresa för dig som vill uppleva världen genom att se nya platser, ha roligt och hålla dig stark länge. Här bor vi på ett mycket bekvämt hotell, lär känna nya vänner och tränar i lugnt tempo på hotellets terrasser och på stranden.

Resan är för dig som tycker om att röra på dig, vill komma igång med träningen eller vill motionera mera, träffa nya människor, uppleva gemenskap och se nya platser. Stor vikt läggs vid aktiva upplevelser där träningsmoment och kultur ingår samt en härlig gemenskap.

På soft-veckan har vi har tagit några av våra gruppträningsfavoriter och format upplägget något för att träningen ska bli ostressad och uppbyggande. Samtidigt kan du fylla på med energi och, om du vill, utmana dig själv. Vi kallar det soft.

På soft träning har du stor möjlighet att anpassa träningen till dina förutsättningar. Här får du extra mycket guidning och tid att hitta rätt i varje övning. Kanske är du ny i en träningsform, äldre, rehabiliterar eller gillar träna i ett ostressat tempo. Soft är rejält och samtidigt snällt. 

Vi bor mellan de underbara bergen och det kristallklara havet på ett mycket fräscht hotell som erbjuder bra rum, god mat och en härlig relax- och spaavdelning. Kroppen utmanar vi med olika typer av träning och aktiviteter. Lugn och harmoni i sköna Palma Nova blandat med kultur, sevärdheter och shopping i Palma – här finns något för alla sinnen!

Vi flyger direkt på en bra tidtabell med SAS från Stockholm, Göteborg och Köpenhamn och vi kan erbjuda anslutning från alla orter som SAS trafikerar.

Instruktörer på plats

  • Britt-Marie (B-M) Nordquist

  • Claes Nermark

  • Mona Edwertz

  • Louise Tedenkvist

  • Margareta Berglund

Camp Mallorca- Hemmets Journal 22-29 oktober 2022

En vecka fylld med varierande träning och härlig träningsglädje väntar på Camp Mallorca tillsammans med Hemmets Journal & Icakuriren. Med sig på veckan har de vår mycket omtyckta dansinstruktör Tobias...

Camp Mallorca – Soft träning med Friskis&Svettis 15-22 oktober 2022

Soft Träning med Friskis&Svettis är en aktiv tränings- och semesterresa för dig som vill uppleva världen genom att se nya platser, ha roligt och hålla dig stark länge. Friskis&Svettis soft koncept rik...
FRÅN 15 950 SEK