Camp Mallorca - För alla sinnen! Aktiv Senior

Camp Mallorca – Vandring och upplevelsevecka senior 6-13 april 2024

Vandring och upplevelsevecka för seniorer

Datum: 6-13 april 2024

Att vandra är inne! Så häng med oss till vackra Mallorca för att upptäcka öns guldkorn av natur och kultur. Vi kommer att kombinera vandring, träning med trevliga kulturupplevelser för att ge dig en fullmatat vecka för både kropp och sinne.       

Denna vecka har vi samlat några av Mallorcas guldkorn. Vi är ute 4 dagar och vandrar och upplever ön som vi sen varvar med härlig träning och avkoppling på hotellet eller den vackra stranden utanför hotellet. Här vandrar vi mellan landsbygd med apelsin- och citronlundar, madel och fikonträd. Njut av vackra vyer och bedårande utsikter. Längs vägarna möts du troligtvis av bergsgetter, får och åsnor. Vi stannar till på lokala gårdar och byar för lite snacks eller fika och för att vila oss en stund. Vi besöker också byn Fornalutx som är utsedd till en utav Spaniens vackraste byar. Och att inte glömma, vackra Palma. Med våra svensktalande guider får du uppleva Palma under en förmiddag som avslutas med egen tid och lunch på egen hand.

Dagarna vi är ute på vandring och upplevelser avgår buss från hotellet. På eftermiddagarna när vi kommer tillbaka väntar skön rörlighet eller yoga för att stretcha ut kroppen ordentligt. De flesta av vandringarna klassas som lätta.

Vandringsdagar varvas med skön kroppsträning under ledning av våra peppande ledare. Här erbjuds du en blandning av träning allt från yoga och rörlighet, styrka och fys pass. Dagarna brukar vi börja på bästa sätt med power walk längs havet.

Vi bor bekvämt direkt vid sandstranden i Palmanova så här finns också tid till att slappa och njuta av sol och bad. 

Med oss på resan har vi både kunniga guider som gärna delar med sig av platser och historia och givetvis har vi också ledare som håller en kvalitativ träning under veckan.

Detta ingår i din resa:

 • Flyg med SAS t/r inklusive alla skatter och 23 kg bagage 
 • Transfers t/r flygplats-hotell
 • Logi i vald rumskategori
 • Frukost alla dagar
 • 5 middagar (vanligt vatten ingår)
 • 2 luncher på hotellet 
 • Alla vandrings och upplevelsedagar och pass enligt program
 • Springtimes reseledarservice på plats

tillkommer:

 • Frivillig gemensam avslutningsmiddag på fredagen
 • Eventuella luncher och fika de dagar vi är ute på vandring/upplevelser
 • Avbeställningsförsäkring

Camp Mallorca – Starka seniorer 23 – 30 mars 2024

Starka seniorer är tränings- och semesterresan för dig som vill uppleva världen genom att se nya platser, ha roligt och hålla dig stark länge. Här bor vi på ett mycket bekvämt hotell, lär känna nya vä...
FRÅN 17 990 SEK

Camp Mallorca – Aktiva Seniorer med Susan & Marie-Louise 6 – 13 apr 2024

Tillsammans med Susan Lanefelt och Marie-Louise Falk presenterar vi nu en dans och glädjefylld aktiv senior resa där dagarna också är fyllda av motiverande och inspirerande träningspass med fokus på s...
FRÅN 17 990 SEK

Camp Mallorca Aktiv Senior – Hemmets Journal 19-26 okt 2024

En vecka fylld med varierande träning och härlig träningsglädje väntar på Camp Mallorca tillsammans med Hemmets Journal & Icakuriren. ...
FRÅN 18 950 SEK

Laddar bokning