Camp Mallorca - För alla sinnen! Aktiv Senior

Camp Mallorca- Hemmets Journal 22-29 oktober 2022

Häng med på Läsarresa till Camp Mallorca – Aktiv senior!
datum: 22-29 oktober 2022
Veckan partner: Hemmets Journal & Icakuriren

 

En vecka fylld med varierande träning och härlig träningsglädje väntar på Camp Mallorca tillsammans med Hemmets Journal & Icakuriren. Med sig på veckan har de vår mycket omtyckta och Sveriges mest populära dansinstruktör Tobias Karlsson och Magdalena Forsberg som håller i Tabata-träning.

Aktiv Senior är en träningsresa med ett lugnare tempo med hälsa och välmående i fokus. Resan är för dig som tycker om att röra på dig, vill komma igång med träningen eller vill motionera mera, träffa nya människor, uppleva gemenskap och se nya platser. Stor vikt läggs vid aktiva upplevelser där träningsmoment och kultur ingår samt en härlig gemenskap.

Med på resan finns ytterligare 3-5 instruktörer och du kan välja mellan cirka fem pass om dagen. De flesta är resenärer från 60 år och uppåt, ensamåkande, par och vänner.

Tobias är en mycket populär och pedagogisk instruktör som entusiasmerar, sprider glädje och får alla att kunna dansa. För ALLA kan dansa enligt Tobias, det gäller bara att våga släppa loss!

Målet med Magdalenas träning är att få känna sig stark, orka med alla utmaningar och skoj som dyker upp längs livets väg samt att ge sig själv de bästa förutsättningarna för att få vara pigg även på äldre da´r.

På Aktiv Senior är träningen uppbyggda runt Springtimes tre hörnstenar:

Rörlighet: som yoga, vattenjympa, stretch, flex m.m.

Styrka: som t. ex. dans, cirkelträning, core m. m.

Kondition: som stavgång, jogg, dans, jympa m.m.

Förutom de dagliga träningspassen erbjuder vi utflykter gemensamma middagar, kvällsföreläsningar, frågesport, barhäng och after beach m.m.

Instruktörer på plats

  • Tobias Karlsson

  • Magdalena Forsberg

  • Anna Ahlqwist

  • Åsa Burwall

  • Britt-Marie (B-M) Nordquist

Camp Mallorca – Soft träning med Friskis&Svettis 15-22 oktober 2022

Soft Träning med Friskis&Svettis är en aktiv tränings- och semesterresa för dig som vill uppleva världen genom att se nya platser, ha roligt och hålla dig stark länge. Friskis&Svettis soft koncept rik...
FRÅN 15 950 SEK

Laddar bokning