Camp Mallorca - För alla sinnen! Aktiv Senior

Aktiv Senior – Hemmets Journal 23 – 30 oktober 2021

Häng med på Läsarresa till Camp Mallorca – Aktiv senior!
datum: 23-30 oktober
Veckan partner: Hemmets Journal & Icakuriren

 

En vecka fylld med varierande träning och härlig träningsglädje väntar på Camp Mallorca tillsammans med Hemmets Journal & Icakuriren. Med sig på veckan har de Malin Berghagen.

Aktiv Senior är en träningsresa med ett lugnare tempo med hälsa och välmående i fokus. Resan är för dig som tycker om att röra på dig, vill komma igång med träningen eller vill motionera mera, träffa nya människor, uppleva gemenskap och se nya platser. Stor vikt läggs vid aktiva upplevelser där träningsmoment och kultur ingår samt en härlig gemenskap.

Med på resan finns ytterligare 3-5 instruktörer och du kan välja mellan cirka fem pass om dagen. De flesta är resenärer från 60 år och uppåt, ensamåkande, par och vänner.

På Aktiv Senior är träningen uppbyggda runt Springtimes tre hörnstenar:

Rörlighet: som yoga, vattenjympa, stretch, flex m.m.

Styrka: som t. ex. dans, cirkelträning, core m. m.

Kondition: som stavgång, jogg, dans, jympa m.m.

Förutom de dagliga träningspassen erbjuder vi utflykter gemensamma middagar, kvällsföreläsningar, frågesport, barhäng och after beach m.m.

Instruktörer på plats

  • Malin Berghagen

    Instruktör

  • Åsa Burwall

  • Britt-Marie (B-M) Nordquist

  • Mona Edwertz

  • Åsa Stelin Barrén

    Instruktör

  • Christina Green

Soft träning med Friskis&Svettis 30 oktober – 6 november 2021

Soft träning med Friskis&Svettis är en aktiv tränings- och semesterresa för dig som vill uppleva världen genom att se nya platser, ha roligt och hålla dig stark länge. Bo på ett mycket bekvämt hotell,...

Aktiv Senior -Soft träning med Friskis&Svettis 2-9 april 2022

Senior Soft Träning med Friskis&Svettis är en aktiv tränings- och semesterresa för dig som vill uppleva världen genom att se nya platser, ha roligt och hålla dig stark länge....
FRÅN 15 950 SEK