Camp Mallorca - För alla sinnen! Aktiv Senior

Aktiv Senior – Soft Träning med Friskis 2 – 16 november (2 v)

Höstens Aktiv Senior på Mallorca

Aktiv Senior är en träningsresa med ett lugnare tempo med hälsa och välmående i fokus. Resan är för dig som tycker om att röra på dig, vill komma igång med träningen eller vill motionera mera, träffa nya människor, uppleva gemenskap och se nya platser. Stor vikt läggs vid aktiva upplevelser där träningsmoment och kultur ingår samt en härlig gemenskap.

Grundkonceptet är taget från våra Training Camp-resor men här är träningsdelen inte fullt lika intensiv, färre antal pass och lite mer tid för återhämtning. 

På Aktiv Senior är träningen uppbyggd kring tre viktiga hörnstenar:

Rörlighet: som yoga, vattenjympa, stretch, flex m.m.

Styrka: som t. ex. dans, cirkelträning, core m. m.

Kondition: som stavgång, jogg, dans, jympa m.m.

Dessa hörnstenar tillsammans med Friskis&Svettis benämning SOFT, för varsam, ostressad, tillåtande, inkännande, guidande och uppbyggande träning utgör grunden i alla pass under veckan. Rejält och samtidigt snällt!

Förutom de dagliga träningspassen erbjuder vi utflykter gemensamma middagar, kvällsföreläsningar, frågesport, barhäng och after beach m.m.

På plats finns en instruktör/ledare per 10-12 deltagare och programmet innehåller ca 6 pass/aktiviteter om dagen. Gruppen kommer vara ca 50-80 personer och de flesta resenärer är från 60 år och uppåt. Alla är välkomna, ensamåkande, par, kompisar och vänner.

Aktiv Senior – Ladda för livet! 21-28 mars 2020

Häng med Cassandra och Sara, hälsopedagoger med inriktning mot seniorers hälsa och välbefinnande, till Camp Mallorca. En resa för dig som är 55+ och vill ladda för livet! ...
FRÅN 13 950 SEK

Aktiv Senior – Friskis&Svettis 11-18 april 2020

Upptäck Camp Mallorca - för alla sinnen, tillsammans med Friskis&Svettis! Aktiv Senior är en aktiv tränings- och semesterresa för dig som vill uppleva världen genom att se nya platser, ha roligt och h...
FRÅN 12 990 SEK