Camp Mallorca - För alla sinnen! Aktiv Senior

Aktiv Senior – Soft Träning med Friskis 2 – 16 november (2 v)

Höstens Aktiv Senior på Mallorca

Aktiv Senior är en träningsresa med ett lugnare tempo med hälsa och välmående i fokus. Resan är för dig som tycker om att röra på dig, vill komma igång med träningen eller vill motionera mera, träffa nya människor, uppleva gemenskap och se nya platser. Stor vikt läggs vid aktiva upplevelser där träningsmoment och kultur ingår samt en härlig gemenskap.

Grundkonceptet är taget från våra Training Camp-resor men här är träningsdelen inte fullt lika intensiv, färre antal pass och lite mer tid för återhämtning. 

På Aktiv Senior är träningen uppbyggd kring tre viktiga hörnstenar:

Rörlighet: som yoga, vattenjympa, stretch, flex m.m.

Styrka: som t. ex. dans, cirkelträning, core m. m.

Kondition: som stavgång, jogg, dans, jympa m.m.

Dessa hörnstenar tillsammans med Friskis&Svettis benämning SOFT, för varsam, ostressad, tillåtande, inkännande, guidande och uppbyggande träning utgör grunden i alla pass under veckan. Rejält och samtidigt snällt!

Förutom de dagliga träningspassen erbjuder vi utflykter gemensamma middagar, kvällsföreläsningar, frågesport, barhäng och after beach m.m.

På plats finns en instruktör/ledare per 10-12 deltagare och programmet innehåller ca 6 pass/aktiviteter om dagen. Gruppen kommer vara ca 50-80 personer och de flesta resenärer är från 60 år och uppåt. Alla är välkomna, ensamåkande, par, kompisar och vänner.

Aktiv Senior – Hemmets Journal 23 – 30 oktober 2021

En vecka fylld med varierande träning och härlig träningsglädje väntar på Camp Mallorca tillsammans med Hemmets Journal & Icakuriren....
FRÅN 15 950 SEK

Soft träning med Friskis&Svettis 30 oktober – 6 november 2021

Soft träning med Friskis&Svettis är en aktiv tränings- och semesterresa för dig som vill uppleva världen genom att se nya platser, ha roligt och hålla dig stark länge. Bo på ett mycket bekvämt hotell,...
FRÅN 14 950 SEK

Soft träning med Friskis&Svettis 6 – 13 november 2021

Soft träning med Friskis&Svettis är en aktiv tränings- och semesterresa för dig som vill uppleva världen genom att se nya platser, ha roligt och hålla dig stark länge. Bo på ett mycket bekvämt hotell,...
FRÅN 14 950 SEK