Om Resan

Camp Mallorca - För alla sinnen! Aktiv Senior

UPPTÄCK CAMP MALLORCA AKTIV SENIOR – TRÄNINGSRESAN FÖR ALLA SINNEN! 

 

Hösten 2024:

19-26 oktober med Hemmets Journal

PASSA PÅ! Just nu får du 750 kr boka tidigt-rabatt med kod: ”BOKATIDIGT”. Boka senast 30 april.

Camp Mallorca Aktiv Senior är en aktiv tränings- och semesterresa för dig som vill uppleva världen genom att se nya platser, ha roligt och hålla dig stark länge. Det är en träningsresa med ett lugnare tempo med hälsa och välmående i fokus.

Resan är perfekt för dig som tycker om att röra på dig, vill komma igång med träningen eller vill motionera mera, träffa nya människor, uppleva gemenskap och se nya platser. Stor vikt läggs vid aktiva upplevelser där träningsmoment och kultur ingår samt en härlig gemenskap.

Vi bor mellan de underbara bergen och det kristallklara havet på ett fint och fräscht hotell Reverence Mare Hotel som erbjuder bra rum, god mat och en härlig relax- och spaavdelning. Kroppen utmanar vi med olika typer av träning och aktiviteter. I Palmanova finner du lugn och harmoni med vackra stränder men du har också närheten till shopping, kultur, trevliga restauranger och barer i heta Palma – här finns något för alla sinnen!

Nytt namn på hotellet, tidigare Senses

Våra samarbetspartners sätter prägel på veckan
 Camp Mallorca Aktiv Senior jobbar vi varje vecka med samarbetspartners eller tema som sätter prägel och innehåll på veckan. Läs om de specifika veckorna här nedan. Vi tränar på den härliga terrassen med utsikt mot havet, på stranden och i inomhussalen.

Vi flyger direkt på en bra tidtabell med SAS från Stockholm, Göteborg och Köpenhamn och vi kan erbjuda anslutning från alla orter som SAS trafikerar. (Skriv i kommentarsrutan vid bokningstillfället vart du vill flyga ifrån så återkommer vi).

Camp Mallorca Aktiv Senior – Hemmets Journal 19-26 okt 2024

En vecka fylld med varierande träning och härlig träningsglädje väntar på Camp Mallorca tillsammans med Hemmets Journal & Icakuriren. ...
FRÅN 18 950 SEK