Om Resan

Camp Mallorca - För alla sinnen! Aktiv Senior

säkra din plats till Mallorca våren 2022! 

Datum: 26 mars – 2 april, 2-9 april 

UPPTÄCK CAMP MALLORCA AKTIV SENIOR! träningsresan FÖR ALLA SINNEN!

Camp Mallorca Aktiv Senior är en aktiv tränings- och semesterresa för dig som vill uppleva världen genom att se nya platser, ha roligt och hålla dig stark länge. Det är en träningsresa med ett lugnare tempo med hälsa och välmående i fokus.

Resan är för dig som tycker om att röra på dig, vill komma igång med träningen eller vill motionera mera, träffa nya människor, uppleva gemenskap och se nya platser. Stor vikt läggs vid aktiva upplevelser där träningsmoment och kultur ingår samt en härlig gemenskap.

Vi bor mellan de underbara bergen och det kristallklara havet på ett fint och fräscht hotell som erbjuder bra rum, god mat och en härlig relax- och spaavdelning. Kroppen utmanar vi med olika typer av träning och aktiviteter. I Palmanova finner du lugn och harmoni med vackra stränder men du har också närheten till shopping, kultur, trevliga restauranger och barer i heta Palma – här finns något för alla sinnen!

Våra samarbetspartners sätter prägel på veckan
 Camp Mallorca Aktiv Senior jobbar vi varje vecka med samarbetspartners som sätter prägel och program. Yoga, promenader, löpning, dans- och fysträning i en härlig mix. Vi tränar på den härliga terrassen med utsikt mot havet, på stranden och i inomhussalen.

Vi flyger direkt på en bra tidtabell med SAS från Stockholm, Göteborg och Köpenhamn och vi kan erbjuda anslutning från alla orter som SAS trafikerar. (Skriv i kommentarsrutan vid bokningstillfället vart du vill flyga ifrån så återkommer vi).

Aktiv Senior – Hemmets Journal 23 – 30 oktober 2021

En vecka fylld med varierande träning och härlig träningsglädje väntar på Camp Mallorca tillsammans med Hemmets Journal & Icakuriren....
FRÅN 15 950 SEK

Soft träning med Friskis&Svettis 30 oktober – 6 november 2021

Soft träning med Friskis&Svettis är en aktiv tränings- och semesterresa för dig som vill uppleva världen genom att se nya platser, ha roligt och hålla dig stark länge. Bo på ett mycket bekvämt hotell,...