Om Resan

Camp Mallorca - För alla sinnen! Aktiv Senior

UPPTÄCK CAMP MALLORCA AKTIV SENIOR – TRÄNINGSRESAN FÖR ALLA SINNEN! 

Datum:  15-22 OKTOBER (soft med Friskis&Svettis), 22-29 oktober (Hemmets journal)

SOMMARERBJUDANDE! 500 KR I RABATT PER PERSON – ANGE KOD SOMMARDEAL VID BOKNING! BOKA SENAST 31 JULI.


Camp Mallorca Aktiv Senior är en aktiv tränings- och semesterresa för dig som vill uppleva världen genom att se nya platser, ha roligt och hålla dig stark länge. Det är en träningsresa med ett lugnare tempo med hälsa och välmående i fokus.

Träna dina favoritpass du känner igen från Friskis&Svettis. Träningen är i lite lugnare och mjukare tempo. Resan är perfekt för dig som tycker om att röra på dig, vill komma igång med träningen eller vill motionera mera, träffa nya människor, uppleva gemenskap och se nya platser. Stor vikt läggs vid aktiva upplevelser där träningsmoment och kultur ingår samt en härlig gemenskap.

Vi bor mellan de underbara bergen och det kristallklara havet på ett fint och fräscht hotell som erbjuder bra rum, god mat och en härlig relax- och spaavdelning. Kroppen utmanar vi med olika typer av träning och aktiviteter. I Palmanova finner du lugn och harmoni med vackra stränder men du har också närheten till shopping, kultur, trevliga restauranger och barer i heta Palma – här finns något för alla sinnen!

Våra samarbetspartners sätter prägel på veckan
 Camp Mallorca Aktiv Senior jobbar vi varje vecka med samarbetspartners som sätter prägel och program. Yoga, promenader, löpning, dans- och fysträning i en härlig mix. Vi tränar på den härliga terrassen med utsikt mot havet, på stranden och i inomhussalen.

Vi flyger direkt på en bra tidtabell med SAS från Stockholm, Göteborg och Köpenhamn och vi kan erbjuda anslutning från alla orter som SAS trafikerar. (Skriv i kommentarsrutan vid bokningstillfället vart du vill flyga ifrån så återkommer vi).

Camp Mallorca – Soft träning med Friskis&Svettis 15-22 oktober 2022

Soft Träning med Friskis&Svettis är en aktiv tränings- och semesterresa för dig som vill uppleva världen genom att se nya platser, ha roligt och hålla dig stark länge. Friskis&Svettis soft koncept rik...
FRÅN 15 950 SEK

Camp Mallorca- Hemmets Journal 22-29 oktober 2022

En vecka fylld med varierande träning och härlig träningsglädje väntar på Camp Mallorca tillsammans med Hemmets Journal & Icakuriren. Med sig på veckan har de vår mycket omtyckta dansinstruktör Tobias...