Camp Kroatien - Ztark och uthållig med Zdravko!

Camp Kroatien 21-28 maj 2022

UPPTÄCK CAMP KROATIEN tillsammans med z-träning!
DATUM:  21-28 maj 2022

I samarbete med Z-träning och vår omtyckta ledare, den ”ztarka” men ändå mjuka kroaten, Zdravko Ilic, presenterar vi Camp Kroatien. Till våren har vi en vecka där träning i varierande form samt mycket glädje och gemenskap står i fokus.

Vi flyger till Split och tar oss sedan med en busstransfer på ca 60 minuter till den populära kuststaden Vodice. Orten är känd för sitt rika kulturella utbud, sina pittoreska restauranger och det gedigna sport- och rekreationsutbud som erbjuds. Omgivningarna här inspirerar till träning och vi lovar dig en resa med många spännande inslag och roliga utmaningar, där du kan delta oavsett nivå och träningsbakgrund. Vi tränar för att göra oss lite starkare och mer uthålliga än vad vi är idag så utgångsläget spelar mindre roll. 

TRÄNINGEN

Som på alla våra träningsresor kommer programmet innehålla löpning, stavgång, yoga, dans, olika typer av styrke-/fyspass och inspirerande föreläsningar. Du väljer själv vilka pass du vill gå på och våra ledare visar dig alltid olika nivåer så att du kan anpassa träningen efter egen förmåga. Större delen av all träning hålls på hotellets terrass och nere på stranden med underbar utsikt över Adriatiska havet. 

UTFLYKTER

Under veckan vi gör ett par gemensamma utflykter, bl a till den spektakulära nationalparken Krka. Parken är unik med sina många och vackra vattenfall, en av många naturupplevelser på nära håll. Här springer, promenerar och upptäcker vi området med vacker natur, museum och vattenkvarnar. Vandringen tar ca 2 timmar och avslutas med lunch. Resan innehåller också en del andra kulturella och historiska inslag. 

I priset på resan ingår halvpension med frukost och middag.  

Instruktörer på plats

  • Zdravko Ilic´

  • Elena Ilic

  • Anna Ahlqwist

  • Cecilia Duberg

    Instruktör