Camp Kroatien - Ztark och uthållig med Zdravko!

Träning & Program

Resan görs tillsammans med Z-träning och vår populära ledare Zdravko Ilic som har sina rötter i detta fantastiskt vackra land. 

Tillsammans med Zdravko och andra likasinnande ledare kommer vi erbjuda träning för alla nivåer i ett nytt spännande koncept. Omgivningarna inspirerar till både rolig och utmanande träning, där vi utnyttjar de naturliga inslagen som redskap. Gruppen är på max 50-60 personer och träningsprogrammet är varierande men innehåller inga parallella pass som på vissa av våra andra resmål. 

Fokus på Camp Kroatien är natur- och kulturupplevelser i kombination med glädjefylld träning och gemenskap. Zdravko lovar att visa dig alla hans favoritplatser i området Dalmatien. 

Vårt hotell Punta är en perfekt plats för en aktiv semester. Huvuddelen av vår träning är förlagd till hotellet och närområdet. Vi startar som på alla våra Training Camps dagen med yoga, stavgång eller löpning. Dagen fortsätter med en blandning av danspass, styrke/fyspass och rörlighet. Mellan passen och utflykterna finns det tid för avkoppling vid hotellets pool, vid havet, eller varför inte strosandes i de mysiga gränderna i Vodice. 

En av kvällarna får vi dessutom lyssna till Zdravkos gripande föreläsning om hans resa i och från kriget i forna Jugoslavien. 

Under resan gör vi en utflykt till Krka Nationalpark med sin vackra natur och hänförande vattenfall. Detta är Kroatiens svar på ”bergspasset”. Vi åker buss till byn Skradin och går eller springer in i parken längs med den glittrande grönfärgade floden. Väl framme vid vattenfallen finns tid för att upptäcka parken och ta en fika. Tillbaka väljer du själv om du vill åka båt eller springa.  

CAMP kroatien – Ztark och uthållig med Zdravko

  • Strandpromenad längs den vackra kusten för löpning och promenader.
  • Stor träningsyta på hotellområdet med utsikt över havet. 
  • Inomhuslokal för fysträning och kampsport.
  • Gym.
  • Spaanläggning som erbjuder behandlingar.
  • Inomhuspool samt flera olika sorters bastu.
  • ca 4 instruktörer och en variation av träning och aktiviteter. 
  • Bergspasset Krka – Vi springer eller går i nationalparken med sina fantastiska vattenfall.