Camp Kroatien - Ztark och uthållig med Zdravko!

Hotel Punta

Hotel Punta ligger i den populära kuststaden Vodice, precis vid havet. Det är ett bra hotell med en enklare standard. Rummen är relativt små men funktionella med balkong. Alla dubbelrum har twinbeds. Hotellet har restaurang, bar och 24-timmars service i receptionen. Från hotellets översta konferensvåning erbjuds en fin utsikt över Vodices omgivningar. 

Vi har tillgång till en stor träningsyta utomhus med härlig utsikt över havet och hamnen. Precis intill denna finns en lokal som vi kan utnyttja för olika typer av fyspass. Hotellet har även ett litet gym och en SPA-avdelning med pool och bastu som ingår i priset. Utomhuspool finns ca 30 m från hotellet. Dessutom erbjuder de olika SPA-behandlingar och massage som kan bokas och betalas på plats. (obs! Pga av Covid-19 så kommer SPA och wellness avdelningen att hålla stängt)
Utomhuspool finns ca 30 m från hotell Punta 

Alldeles nedanför hotellet går strandpromenaden som åt ena hållet sträcker sig genom Vodices centrala delar och åt andra hållet till grannbyn Tribunj. Hamnen och centrum av Vodice ligger på bara några minuters gångavstånd från hotellet. Här finns caféer, restauranger och pittoreska gränder att strosa omkring i. 

Camp Kroatien 21-28 maj 2022

I samarbete med Z-träning och vår omtyckta ledare, den ”ztarka” men ändå mjuka kroaten, Zdravko Ilic, presenterar vi Camp Kroatien. Till våren har vi en vecka där träning i varierande form samt mycket...
FRÅN 14 950 SEK