Om Resan

Camp Kroatien - Ztark och uthållig med Zdravko!

VI HAR NU ÖPPNAT GRATIS INTRESSEANMÄLAN!
HÖSTEN 2019:
 AVRESA 28 SEP & 5 OKT

Häng med oss på vår allra första träningsresa till Kroatien i höst – Välj mellan en 4-dagars resa eller hel vecka!

I samarbete med vår omtyckte ledare, den ”ztarka” men ändå mjuka kroaten, Zdravko Ilic, presenterar vi nu Camp Kroatien. En resa där träning med varierande inslag samt mycket glädje och gemenskap står i fokus.

Vi flyger till Split och tar oss sedan med en busstransfer på ca 60 minuter till den populära kuststaden Vodice. Orten är känd för sitt rika kulturella utbud, sina pittoreska restauranger och det gedigna sport- och rekreationsutbud som erbjuds. Omgivningarna här inspirerar till träning och vi lovar dig en resa med många spännande inslag och roliga utmaningar, där du kan delta oavsett nivå och träningsbakgrund. Vi tränar för att göra oss lite starkare och mer uthålliga än vad vi är idag så utgångsläget spelar mindre roll. 

Som på alla våra träningsresor kommer programmet innehålla löpning, stavgång, yoga, dans, olika typer av styrke/fyspass och inspirerande föreläsningar. Du väljer själv vilka pass du vill gå på och våra ledare visar dig alltid olika nivåer så att du kan anpassa träningen efter egen förmåga. Större delen av all träning hålls på hotellets terrass och nere på stranden med underbar utsikt över Adriatiska havet.

Vi bor på Hotel Punta som är ett trestjärnigt hotell precis vid stranden i Vodice. Hälso- och spacentret på hotellet är 400 m² stort. Här finns ett gym och en uppvärmd inomhuspool med hydromassage som du kan utnyttja gratis. Du kan också njuta av bastu samt boka massage- och skönhetsbehandlingar som du betalar för på plats. Hotel Punta erbjuder gratis WiFi och ett perfekt läge. På endast några minuters promenad når du Vodices centrum. 

I priset på resan ingår halvpension med frukost och middag. Hotellet serverar både regionala och internationella rätter. 

Under resan gör vi en utflykt till den spektakulära nationalparken Krka. Parken är unik med sina många och vackra vattenfall, en av många naturupplevelser på nära håll. Här springer, promenerar och upptäcker vi området med vacker natur, museum och vattenkvarnar. Vandringen tar ca 2 timmar och avslutas med lunch.