Om Resan

Camp Kroatien - Ztark och uthållig med Zdravko!

INTRESSEANMÄLAN TILL VÅRENS RESOR 2020 ÄR ÖPPEN!
PRIS:
FRÅN 13 450 KR
DATUM 2020: 9-16 MAJ / 16-23 MAJ


I samarbete med vår omtyckta ledare, den ”ztarka” men ändå mjuka kroaten, Zdravko Ilic, presenterar vi Camp Kroatien. Resan är en nyhet i vårt program hösten 2019 och sålde slut snabbt när vi öppnande den för bokning. Till våren 2020 kör vi  två veckoresor där träning med varierande inslag samt mycket glädje och gemenskap står i fokus.

Vi flyger till Split och tar oss sedan med en busstransfer på ca 60 minuter till den populära kuststaden Vodice. Orten är känd för sitt rika kulturella utbud, sina pittoreska restauranger och det gedigna sport- och rekreationsutbud som erbjuds. Omgivningarna här inspirerar till träning och vi lovar dig en resa med många spännande inslag och roliga utmaningar, där du kan delta oavsett nivå och träningsbakgrund. Vi tränar för att göra oss lite starkare och mer uthålliga än vad vi är idag så utgångsläget spelar mindre roll. 

Som på alla våra träningsresor kommer programmet innehålla löpning, stavgång, yoga, dans, olika typer av styrke-/fyspass och inspirerande föreläsningar. Du väljer själv vilka pass du vill gå på och våra ledare visar dig alltid olika nivåer så att du kan anpassa träningen efter egen förmåga. Större delen av all träning hålls på hotellets terrass och nere på stranden med underbar utsikt över Adriatiska havet.

Under resan gör vi ett par gemensamma utflykter bl a till den spektakulära nationalparken Krka. Parken är unik med sina många och vackra vattenfall, en av många naturupplevelser på nära håll. Här springer, promenerar och upptäcker vi området med vacker natur, museum och vattenkvarnar. Vandringen tar ca 2 timmar och avslutas med lunch. 

I priset på resan ingår halvpension med frukost och middag.

Instruktörer på plats

  • Zdravko Ilic´

    Instruktör