Camp Järvsö Hotell

Starkt kul träning tillsammans med Micael Dahlén, 20-22 okt

Vad får du om du kombinerar två tränare, en gymnast och en galen professor? Svaret hittar du på Camp Järvsö den 20-22 oktober 2023. 

En starkt kul träningshelg för både kropp och huvud. För dig som är 12 eller 112 eller nånstans däremellan. Vare sig du precis ska börja eller redan har tränat mycket. Testa nya träningsformer, övningar och tankebanor. Njut god mat, ett gott skratt, gemenskap och underbar miljö. Åk hem med träningsvärk i musklerna, huvudet och smilbanden.

Ingela Dahlén är personlig tränare, gruppträningsinstruktör inom yoga och pilates, och ägare till träningsstudion Strong Body and Mind. Hon är snart färdigutbildad beteendevetare.

Tyra Dahlén är personlig tränare och grupptränare för ungdomar och seniorer på Strong Body and Mind.

Dante Dahlén tränade och tävlade som barn och ungdom i gymnastik på SM-nivå.

Micael Dahlén är ekonomiprofessor, föreläsare, författare till böcker om lycka, välmående och träning och förbundskapten för Motionslandslaget.  

Höstlovsvecka för hela familjen, 29 okt – 5 nov

På Camp Järvsö erbjuder vi under höstlovet roliga äventyr och aktiviteter för hela familjen. Prova mästarbana på Outdoor Arena, bågskytte, fiske, cykling och mycket mer....
FRÅN 3 870 SEK

Dans- och träningshelg extra allt med Maria Bild. Gäst: Tobias Karlsson, 24-26 nov

Dans- och träningshelg extra allt tillsammans med Let's Dance-dansaren Maria Bild. Helgen kommer att erbjuda flera fartfyllda danspass men också pilates, Soma Move och freepower. På danspassen sätter ...
FRÅN 4 060 SEK