Camp Järvsö Hotell

Hållbart ledarskap – för kvinnor, 18-20 sep

Girlpower på Camp Järvsö! Ett event som firar och stärker kvinnors roll i näringslivet med Carolina Klüft, Helena Hedblom, Cecilia Gustafsson och Johanna Frelin.

Är du redo att stärka ditt ledarskap och ta det till nästa nivå? Boka din plats till ”Hållbart ledarskap – för kvinnor”, ett unikt event på Camp Järvsö i vackra Hälsingland. Anläggningen ligger 7 km utanför Järvsö och tar 3 timmar med tåg från Stockholm. Här får du chansen att bli inspirerad, stärka ditt nätverk och få nya kunskaper från framstående kvinnliga profiler.

Ledare

Helena Hedblom
Koncernchef för företaget Epiroc, ett svenskt världsledande företag. Helena är utsedd till en av de mest inflytelserika kvinnorna inom Svenskt näringsliv. Hon är en passionerad förespråkare för hållbart ledarskap. Hon kommer att ge oss insikter i hur vi kan leva hållbart för att prestera på topp. Helena är delägare i Camp Järvsö.

Carolina Klüft
OS-guldmedaljör och utsedd till Europas främsta friidrottare 2003 och 2006. Carolina kommer att dela med sig av sina tankar och erfarenheter om att prestera, hitta glädjen och behålla motivationen. ”Carro” jobbar som verksamhetschef för Generation Pep. Carro är också delägare i Camp Järvsö.

Cecilia Gustafsson
Holistisk inspiratör, profil och entreprenör. Cecilias företagsmission är att använda tillgängliga resurser, kunskaper och talanger till att få människor att glöda inuti och lysa utåt. Cecilia kommer bla att leda oss i praktiska träningar för att vara mer närvarande i oss själva. Cecilia är också delägare i Camp Järvsö.

Johanna Frelin
Koncernchef för Riksbyggen, och har en imponerande bakgrund som sträcker sig över flera sektorer. Hon har varit VD för Tengbom arkitekter och utbildningsföretaget Hyper Island, samt gjort chefskarriär på SVT. Med en passion för att leda och utveckla kreativa människor, fokuserar Johanna på att främja kollektiv förmåga och faciliterande ledarskap. Johanna är engagerad i ledarskapsutbildningar inom ramen för Women for Leaders. Styrelsemedlem i Springtime, som är delägare i Camp Järvsö.

 

Du kommer att bo bekvämt och äta utsökt mat i en idyllisk miljö. Camp Järvsö ägs och drivs av några av Sveriges mest framstående kvinnor.

Så, förnya din energi, få inspiration och stärk ditt nätverk under dessa unika dagar på Camp Järvsö. Missa inte chansen att delta i ett event som kan förändra din syn på ledarskap och personlig utveckling.

Vi ser fram emot att välkomna dig till ”Hållbart ledarskap – för kvinnor”, ett event som firar och stärker kvinnors roll i näringslivet. Begränsat antal platser. Boka din plats idag!

Dag 1 börjar med ankomst på eftermiddagen, följt av en välkomstdrink och en överraskningsaktivitet. 

Dag 2 är fylld med yoga, föreläsningar, träning, tid för egentid och workshops.

Dag 3 avslutas med yoga, mer träning, föreläsningar och en avslutande lunch.