Camp Järvsö Hotell

Dans & träning med Tobias Karlsson & Maria x 3, 15-18 juni

För tredje året i rad kommer Tobias Karlsson till Camp Järvsö och sprider glädje. Till skillnad från föregående år då han hade 2st Marior med sig kommer han nu att ha TRE! Maria Bild, Maria Cajdert och Maria Olofsson.
Dans i alla dess former, yoga, styrka, en föreläsning eller två. Det kommer bli fantastiskt!

ALLA kan dansa, det gäller bara att våga släppa loss!

Tobias Karlsson 

Tobias har älskat dansen sen barnsben. Redan som åttaåring vann han sin första men inte sista medalj.

Den medaljen var starten på en lång och framgångsrik danskarriär världen över och som har lett till att han idag är en av Sveriges mest populära danslärare, föreläsare, inspiratörer.

Maria B

Maria började dansa barndans som 6-åring och fortsatte med balett och showdans. När hon var 11 år började hon att tävlingsdansa. I bagaget har hon fyra SM-guld i standarddans och tiodans.

Utöver dansen är Maria personlig tränare, löpcoach, leder Yoga och mycket mer.

Maria C

Dans är Marias kärna. Hon har jobbat som dansare, koreograf och lärare innan hon hittade in i gruppträningssalen och har varit aktiv som instruktör samt utbildare sen 2002.

Hon är platschef på Camp Järvsö och ansvarig för program/ledare.

Maria O

Core, dans och funktionell träning är basen i Marias träning. Det får gärna vara svettigt och effektivt – men viktigast är att varje deltagare får med sig en grym upplevelse, som ger mersmak. Om vi ska beskriva henne med ett enda ord är det definitivt energi – och den smittar!