Camp Järvsö

Camp Järvsö – Holistic Training & Dietistens Val 18-22 juli 2021

Holistic training & Dietistens val

DATUM: 18-22 JULI (4 nätter)

Varmt välkommen till Camp Järvsö 18-22 juli där vi tillsammans med Holistic Training, Cecilia Gustafsson och Dietistens val – Johanna och Caroline erbjuder en camp för alla sinnen. Dagar som bara handlar om dig!

Med rörelse, värme och gemenskap ihop med god och näringsrik mat vill vi med dessa dagar locka alla sinnen för din inre glöd och yttre lyskraft! Och självklart kan alla vara med- nybörjare som mer van träningsval, här finns något för alla!

Vad sägs om att börja dagen med en harmonisk morgonyoga eller lugn morgonjogg, fylla på med näringsrika smoothies och smarta mellanmål,  därefter sträcka ut och släppa loss till en mer fartfylld holistic class, lyssna till inspirerande föreläsningar, ta ett dopp i sjön, ta ett nytt träningspass och sen kanske hänga tillsammans i vår nybyggda kåta där vi tänder grillen!?

Varmt välkomna till härliga dagar tillsammans!

För program se denna länk

Med värme/ Cecilia, Johanna & Caroline genom Springtime

Instruktörer på plats

  • Cecilia Gustafsson

  • Caroline Wilbois

  • Johanna Andersson

Camp Järvsö – Skicamp 27-30 januari & 10-13 februari 2022

Springtime Skicamp är en långhelg med fokus på att ta din längdskidåkning till nästa nivå. Du får under dagarna på plats möjlighet att träna med och bli coachad av riktigt meriterade längdskidåkare oc...
FRÅN 5 357 SEK

Camp Järvsö – Löparhelg med Runner´s World & RW-podden 5-8 maj 2022

Slipa formen inför vårens lopp och häng med Runners World på ett riktigt träningsläger!...
FRÅN 4 565 SEK

Camp Järvsö – Advents- och dansweekend med Tobias Karlsson 2-5 dec / 3-5 dec 2021

Denna helg har vi en av våra favoriter på plats, Tobias Karlsson. En vistelse med Tobias blir alltid fantastiskt trevlig då det inte går att undgå att smittas av Tobias härligt positiva energi....
FRÅN 2 795 SEK