Camp Järvsö

Camp Järvsö – Barmark, Staffan Olsson och en liten oktoberfest – vilken kompott! 21-24 okt / 22-24 okt 2021

Datum: 21-24 oktober och 22-24 oktober

Njut av en underbar natur i vacker höstskrud med ett besök på Camp Järvsö. Härligt aktiva tränings- och semesterdagar för dig som vill hålla dig stark länge och ha roligt i vacker Hälsingeanda. Bo bekvämt, ät gott och lär känna nya vänner. 

Den här helgen är en riktigt skön kompott där vi gästas av handbollsprofilen Staffan Olsson samt Mats Larsson fd landslagscoach och även landslagsåkare i längdskidor. 

Det är dags att förbereda sig för skidsäsongen och det gör vi tillsammans med vår omtyckta skidcoach Mats Larsson. Vi kommer den här säsongen att genomföra fyra Skicamps i Järvsö (och Harsa). Vi börjar med denna helg med ett ”Skicamp på barmark”. Helgen kommer innehålla skidspecifik barmarksträning, rullskidåkning, skidstyrkepass och löpning. Förutom det erbjuder vi yoga, rörlighet och sköna stretchpass på programmet. Helgen passar både dig som ska åka något av loppen under Vasaloppsveckan 2022 och dig som vill förbereda dig för skön skidåkning i vinter. 

Möjlighet att köpa startplats till Vasaloppet 2022

Som en extra bonus så får alla som är med på något av våra skicamps möjligheten att köpa en startplats till Vasaloppet 90 km den 6 mars 2022. Vasaloppet fyller 100 år så det kommer att bli en väldigt speciell upplevelse. Tillsammans med startplatsen erhåller man också ett träningsprogram av Mats Larsson som sedan (digitalt) kommer att följa upp programmet under resan mot Vasaloppsstarten. Vi har ett begränsat antal platser.

Under lördagen så erbjuds bland annat vårt härliga bergspass där vi vandrar eller springer 14 km till Järvsö klack varifrån man har en hänförande utsikt om vädret är med oss.

Eller varför inte utnyttja någon av de många vandringsleder som finns i området på egen hand! På kvällarna så äter vi gott tillsammans och arrangerar kvällsaktiviteter för en härlig social samvaro.

På fredag kväll underhålls vi av musik (artist ej klar) till kvällens middag. Oavsett artist så uppträder de i det lilla formatet vilket borgar för en härligt intim kväll.

OKTOBERFEST MED STAFFAN OLSSON

Liten Oktoberfest med Staffan Olsson! Staffan Olsson är mest känd som en mångårig profil i landslaget i handboll med en fantastisk meritlista både som spelare och senare som förbundskapten för herrlandslaget. Han är sedan något år ambassadör för Hjärt- och lungfonden vilket grundar sig i att han själv genomgått en hjärtoperation. Nu är det vare sig som handbollsspelare eller ambassadör för Hjärt- och lungfonden som han gästar oss utan som ölsommelier.

Staffans intresse för öl har gjort att han både utbildat sig till sommelier men också varit med och tagit fram öl under eget namn. En sort heter ”En Kul Lager”, döpt efter en populär handbollsfint. Under provningen får vi testa andra öl än Staffans egna och vem vet, vi kanske får höra en och annan anekdot från handbollens korridorer…

Häng med på vår lilla egna Oktoberfest!

Passa på och njut av vårt eget spa som består av en vedeldad bastu med magisk utsikt över Kalvsjön där man med fördel kyler ned sig. Kan det rent av bli tal om ett vinterbad i november, vem vet?

På söndagen kör vi våra sista pass och vistelsen avslutas med en härlig brunch!

På Camp Järvsö bor du bekvämt i våra rum, sviter och lägenheter. Eller varför inte ta husbilen eller husvagnen och bo på vår campingplats.

Heartbeat – hjärtundersökning

Nu kan du som gör dig redo för vintersäsongen göra en hälsokoll av din hjärtfunktion.

Heartbeat vill nå ut till aktiva personer, gammal som ung, elit som motionär, och erbjuda en möjlighet att göra en grundläggande undersökning av hjärtat. Detta för att på ett tidigt stadium hitta eventuella avvikelser som kan leda till plötsligt hjärtstopp.

Undersökningen utförs av legitimerad personal under er vistelse på Camp Järvsö.

 

Följande ingår i paketpriserna (beroende på val av antal nätter):

 • Logi i vald rumstyp i valt antal nätter
 • 2-3 frukost
 • 1-2 lunch
 • 2-3 middag
 • 1 brunch (söndag)
 • Musikkväll fredag
 • Ölprovning lördag
 • Aktivitetskort – deltagande i Camp Järvsös ledarledda pass enligt program
 • Tillgång till anläggnings faciliteter enligt beskrivning

Vid bokning av campingplats, lägenhet eller Timmervillan ingår inga måltider utan väljs som tillval alternativt bokas på plats. 

Följande kan väljas som tillval:

För rum och tält:

 • Husdjur (för de rum och tält som tillåter hund). 
 • Tågresa Stockholm-Järvsö (endast Torsdag-söndag inkl transfer).

För lägenheter, Timmervillan och camping:

 • Alla måltider samt dryckesprovning.
 • Husdjur (Timmervillan och den lägenhet som tillåter hund). Obs! För Campingen är det inget tillägg för att ha hund).
 • Tågresa Stockholm-Järvsö (endast Torsdag-söndag inkl transfer).

Camp Järvsö – Skicamp 27-30 januari

Springtime Skicamp är en långhelg med fokus på att ta din längdskidåkning till nästa nivå. Du får under dagarna på plats möjlighet att träna med och bli coachad av meriterad skidcoach....
FRÅN 5 357 SEK

Camp Järvsö – Fab past 50 Upload Retreat med Blossom och Anna 21-24 April 2022

Låt oss under en helg få träna, yoga, dansa, meditera, samtala, skratta och uppleva -tillsammans. Det här kommer att vara en organisk helg där vi verkligen, på riktigt, formar och anpassar aktiviteter...
FRÅN 4 865 SEK

Camp Järvsö – Danshelg med Tobias Karlsson 16-19 juni 2022, bokning öppnar i januari

Vi planerar för en favorit i repris på Camp Järvsö. En helg fullmatad med dans, skratt och god mat i vacker omgivning på Camp Järvsö tillsammans med Tobias Karlsson. Mer information och bokningen öppn...

Camp Järvsö – Löparhelg med Runner’s World & RW-podden 5-8 maj 2022

Slipa formen inför vårens lopp och häng med Runners World på ett riktigt träningsläger!...
FRÅN 4 565 SEK

Camp Järvsö – Familjeweekend påsk 14-17 april 2022

Häng med på familjeweekend i påsk för hela familjen till Camp Järvsö! Helgen kommer att erbjuda massor av rolig och varierad familjeträning och påsk-aktiviteter. Tillsammans med våra ledare Tommy och ...
FRÅN 4 015 SEK