Camp Alcudia Klassikern
14-21 april 2018

Hotellet

Välkommen
Sunwing Alcudia Beach har ett perfekt läge precis vid stranden. Här hittar du allt du behöver för en lyckad och aktiv semester. Hotellet består av nio lägenhetsområden som alla ligger nära den breda och milslånga stranden. 

Hotellet är perfekt till för dig som vill kunna njuta av resortliv samtidigt som du har nära till shopping, nöjen och restauranger runt marinan i Alcudia, som ligger en kilometer från Sunwing Alcudia Beach.

Klassikerhotell
Hotellet är ett så kallat Klassikerhotell och här har du bra förutsättningar för träning av de fyra klassikergrenarna; cykling, simning, skidåkning och löpning och hotellet har faciliteter som bl.a. inomhuspool, löprundor och uthyrning av cyklar och gåstavar. Vill du komplettera träningen med styrketräning och gruppträning har hotellet även ett välutrustat gym och träningsklasser. Skulle du efter ett par hårda träningspass behöva lite avkoppling erbjuder hotellets spa både massage och andra välgörande behandlingar

Lägenheter:
                                    
Vi erbjuder följande lägenhetstyper:

Del i Enrumslgh för 2 pers.                           
Del i Enrumslght för 2 pers, havsutsikt.       
Del i Tvårumslgh för 2 pers.                          
Enrumslägenhet för 1 pers.                           
Enrumslägenhet för 1 pers, havsutsikt.        
Tvårumslägenhet för 1 pers.                       

Lägenheterna är fördelade över hotellområdet. Byggnaderna Princesa, Villa Princesa, Victoria, Las Palmeras och huvudbyggnaden Nuevas Palmeras ligger direkt vid stranden.
På andra sidan gatan från Villa Princesa ligger Villa Isabel. Las Piramides, Magdalena och Diana ligger i lugna omgivningar, en bit bakom Nuevas Palmeras. I Nuevas Palmeras och Princesa hittar du pool, restauranger och service. I Princesa hittar du också showscenen. Victoria ligger alldeles i närheten av Mini Land. Lägenheterna i Las Piramides har en härlig trädgårdskänsla eftersom det finns sköna utomhusmöbler att vila sig i på gräsmattan utanför byggnaden. Diana och Magdalena har varsitt litet poolområde.

Hotellfakta

Totalt 476 lägenheter.

Luftkonditionering:1/6 – 30/9 kl. 16.00-19.00 samt kl. 22.00-09.00. 
Centralvärme: 1/11-15/4, kl. 16.00-10.00.
Hiss: Endast i Nuevas Palmeras och Princesa, övriga byggnader har ej hiss. 
Parkering: Allmän parkering på gatan vid hotellet.
En majoritet av hotellets gäster är skandinaver. 

Sunwing Alcudia Beach är ett rökfritt hotell. Rökfritt gäller även i lägenheterna, på balkongerna/terrasserna samt e-cigaretter.

På våren och hösten förekommer det träningsgrupper på hotellet.