Camp Alcudia Klassikern
7-14 & 21-14 april 2018

Hotellet

Välkommen
Sunwing Alcudia Beach med perfekt läge precis vid stranden. Här hittar du allt du behöver för en lyckad aktiv semester. Hotellet består av nio lägenhetsområden som alla ligger nära den breda, milslånga och vita stranden. 

Hotellet ligger perfekt till för dig som vill kunna njuta av resortliv samtidigt som du har nära till shopping, nöjen och restauranger runt marinan i Alcudia, som ligger en kilometer från Sunwing Alcudia Beach.

Klassikerhotell
På Vings Klassikerhotell har du bra förutsättningar för träning av de fyra klassikergrenarna; cykling, simning, skidåkning och löpning och här har du alltid nära till faciliteter som bl.a. inomhuspool, löprundor och uthyrning av cyklar och gåstavar. Vill du komplettera träningen med styrketräning och gruppträning har hotellet även ett välutrustat gym och träningsklasser. Skulle du efter ett par hårda träningspass behöva lite avkoppling erbjuder hotellets spa både massage och andra välgörande behandlingar

Lägenheter med havsutsikt vid stranden!

Vilka lägenheter/ hus har vi????

På Sunwing Alcudia Beach har vi tänkt på alla små och stora detaljer för att göra ditt boende så bekvämt som möjligt. Det finns nio lägenhetsbyggnader, välj själv om du vill bo närmast stranden, i lugna omgivningar eller nära poolområdet. 

Byggnaderna Princesa, Villa Princesa, Victoria, Las Palmeras och huvudbyggnaden Nuevas Palmeras ligger direkt vid stranden. På andra sidan gatan från Villa Princesa ligger Villa Isabel. Las Piramides, Magdalena och Diana ligger i lugna omgivningar, en bit bakom Nuevas Palmeras. Las Palmeras ligger direkt vid stranden, cirka 500 meter från Nuevas Palmeras. I Nuevas Palmeras och Princesa hittar du pool, restauranger och service. I Princesa hittar du också showscenen. Victoria ligger alldeles i närheten av Mini Land. Lägenheterna i Las Piramides har en härlig trädgårdskänsla eftersom det finns sköna utomhusmöbler att vila sig i på gräsmattan utanför byggnaden. Diana och Magdalena har varsitt litet poolområde. 

Hotellfakta

Totalt 476 lägenheter.

Luftkonditionering:1/6 – 30/9 kl. 16.00-19.00 samt kl. 22.00-09.00. 
Centralvärme: 1/11-15/4, kl. 16.00-10.00.
Hiss: Endast i Nuevas Palmeras och Princesa, övriga byggnader har ej hiss. 
Parkering: Allmän parkering på gatan vid hotellet.
En majoritet av hotellets gäster är skandinaver. 

Sunwing Alcudia Beach är ett rökfritt hotell, det finns anvisade rökområden på anläggningen. Rökfritt gäller även i lägenheterna, på balkongerna/terrasserna samt e-cigaretter.

På våren och hösten förekommer det träningsgrupper på hotellet.