Om Resan

Camp Alcudia Klassikern
14-21 april 2018

Camp Alcudia Klassikern i samarbete med Avonova Active. 
-Cykel, Löpning, Simning & Yoga.

14-21 april 2018

Mer information om ledare, program med mera kommer löpande!

Starta cykelsäsongen på Mallorca
Följ med till Mallorca och Camp Alcudia. Här startar du våren och cykelsäsongen med erfarna och kunniga ledare, underbara slingor, teknikpass, utmanande cykling och gemenskap. Camp Alcudia passar både för nybörjaren och för den mer erfarne cyklisten, vi delar in gruppen i olika nivåer, varje dag. 

Fd tävlingscyklister ansvarar för cykelpassen
Cyklingen kommer ledas av Bernt Johansson med kollegor, alla erfarna tävlingscyklister och inte minst instruktörer med vana att hantera grupper. Varje pass är noga kartlagt av Bernt. Passen kommer varieras mellan de flackare östliga områdena och bergen mer västerut. Vid behov finns ytterligare instruktörer med i gruppen när uppdelning sker.

Cyklingen varvas med flera aktiviteter
Cyklingen blandas med simning i open water ledd av kunniga instruktörer, löpning som består av distanspass och teknikpass, yoga för rörlighet, smidighet och uthålllighet, vandringar för de som inte vill träna klassikersträckor varje dag. Vandringarna har ledare som kan området och som varje dag bjuder på nya upplevelser.

Intressanta föreläsningar
Vi bjuder också på ett antal föreläsningar kvällstid som hålls av ledarna på plats och som kommer att var nyttiga att ta med sig inför fortsatt träning och planering.

Välkommen att säkra din plats idag!

För att boka Drop In klicka här