Popular Brooklyn Half Marathon

Biljett/info Brooklyn

Hej,

Vi hoppas att våren är bra och att dina förberedelser inför Brooklyn half går som de ska. Nedan hittar du viktig info om resan. 

RESEDOKUMENT

Ditt resedokument är bifogat i mailet. Vänligen läs igenom att sammanställningen stämmer.
Observera att ingen voucher behövs till hotell eller övriga aktiviteter.

FLYGBILJETT 

Din flygreferens ligger i resedokumentet. Kolla efter reservation no på sid. 2. Dubbelkolla att ditt tilltalsnamn och efternamn är rätt stavat. Du kan checka in 22 h innan avresa på SAS hemsida här alt på flygplatsen vid avresa. Det incheckade bagaget får väga max 23 kg och handbagaget får väga max 8 kg. 
Mat och alkoholfri dryck ingår på flygresan. 

Obs!
Senast 72 timmar före avresan måste ni anmäla första nattens adress i USA på SAS hemsida. 
NU Hotel, 85 Smith Street, Brooklyn, NY 11201

VIKTIGT !
PÅMINNELSE AV ATT GÖRA ESTA

Gäller alla resenärer som ska resa in i USA. Det är resenärens eget ansvar att ansöka om detta. För medborgare i länder som omfattas av det amerikanska Visa Waiver programmet (bl. a Sverige och Norge) ska registrering ske senast 72 timmar innan avresa. ESTA-registreringen gäller i 2 år, dock aldrig längre än den tid passet är giltigt. Anmäl på https://esta.cbp.dhs.gov  Det kostar 14 USD. 

VISUM – OBS !

Svenska medborgare som har rest till eller varit i Iran, Irak, Sudan eller Syrien efter den 1 mars 2011 eller har dubbelt medborgarskap i någon av dessa länder måste ansöka om visum via USA:s ambassad eller konsulat.

Pass

För svenska medborgare krävs giltiga pass som är maskinellt läsbara. Inga provisoriska pass accepteras. För barn krävs eget pass. Kontrollera att ditt pass är giltigt för inresa i USA. Resenärer av annan nationalitet än svensk bör kontrollera vad som gäller med Amerikanska ambassaden alternativt sin egen myndighet. ESTA måste alla ansöka om på internet senast 72 timmar före avresa. Se ovan.  

SAMLING AVRESA

Vi har en frivillig samling på Arlanda, på terminal 5, den 16 maj. Samlingen sker från kl. 11.30 vid utgången (gaten) för flyget till New York. Där möter du reseledare Thomas Björnermark, titta efter en Springtimeskylt. Incheckning sker på egen hand och vi rekommenderar att vara på Arlanda minst 2 timmar innan avresa.
Gruppen består av 10 personer.

VID ANKOMST

Vid ankomst i New York hämtar du ditt bagage och passerar tullen där du blir mött av en representant från Springtime. Vi har en privat buss bokad för gemensam transport till hotellet.  

HOTELLET

Vi bor på hotell NU Brooklyn Boutique hotel. Läs mer om hotellet via denna länk. Enklare frukost ingår. Wi-Fi ingår. 

STARTNUMMER/NUMMERLAPP

I er profil hos NYRR har ni fått ett bekräftelsemejl med en QR-kod, den behövs för att hämta ut startnummer. Plus ID-kort eller passet.

Loppinfo

Mer info om loppet här

Nummerlappsmässa

Öppettider:
Tors 16 maj 12.00-22.00
Fre 17 maj 12.00-22.00

PROGRAM

 

Gruppen består av 10 personer, så vi kommer att kunna vara flexibla med programmet.

Följ denna länk för att se resans preliminära program 

RESELEDARE

Thomas Björnermark som jobbar på kontoret följer med som reseledare. Läs mer om Thomas här

 

Vi önskar dig en härlig och minnesvärd resa!

Med vänliga hälsningar,
Springtime
Gustavslundsvägen 34,1tr – 16751 Bromma –
E-post: info@springtime.se – Telefon: 08-54553540

PROVA 2 NUMMER AV VÅRA TIDNINGAR KOSTNADSFRITT

Klicka på respektive tidning för att beställa 2 nr gratis.

RW omslag

BC omslag

 

 

 

 

 

 

Våra huvudpartners: 

Berlin Marathon

Vill du springa en snabb och trevlig höstmara är Berlin det perfekta resmålet. Banan är flack, temperaturen behaglig och stämningen fantastisk. ...
FRÅN 2 000 SEK

Paris Marathon

Ett av världens största lopp med över 40 000 deltagare. Loppet är ett ”riktigt” stadslopp som passerar många av Paris sevärdheter....
FRÅN 2 000 SEK

Médoc Marathon

Följ med till Médoc Marathon och spring det roligaste loppet som finns. Loppet är en stor fest med otroliga utklädningskreationer, mat, vin, löpning och musik. ...
FRÅN 2 000 SEK