Boston Marathon

Bekräftelsebrev Boston Marathon

HEJ,

Tack för din bokning! Vi hälsar dig varmt välkommen på vår resa till Boston Marathon 2022.

FAKTURA/BEKRÄFTELSE

På din faktura framgår din handpenning och slutbetalning. Vi ber dig att gå igenom din bekräftelse och faktura. Om det är något som är fel eller oklart ber vi dig att omgående kontakta oss. Var noga med att ditt namn ska stavas som det gör i ditt pass. När du har betalat din handpenning bekräftar du samtidigt att informationen i din bokning är korrekt. 

ANMÄLAN TILL LOPPET

Vi återkommer senare med den informationen. Alla löpare måste vara fullt vaccinerade och uppvisa dokument på nummerlappsmässan i Boston.

FLYG

Ni finner era flygtider i er bekräftelse. Vi flyger med SAS. Vi kan ordna med anslutningsflyg från de orter där SAS trafikerar. 

PROGRAM

Se resans preliminära program här

PASS, VISUM & INRESEKRAV

VISUM 

För svenska och norska medborgare gäller följande (med vissa undantag): 
För inresa till USA behöver du söka så kallad ESTA minst 72 timmar före avresa. Inresetillståndet gäller sedan för obegränsat antal inresor till USA under två år*. Detta kan ni ansöka om omgående på följande länk ESTA. Kostnad för detta ligger idag på USD 14. Alla måste göra detta via denna länk på egen hand minst 72 timmar före avresa. Pass måste tas med på resan.

OBS! Svenska och norska medborgare som har rest till eller varit i Iran, Irak, Nordkorea, Sudan, Syrien, Libyen, Somalia and Yemen efter den 1 mars 2011 eller har dubbelt medborgarskap i något av dessa länder måste ansöka om visum via USA:s ambassad eller konsulat.

*Om du skaffar ett nytt pass, byter namn, kön eller medborgarland måste du ansöka om ESTA på nytt. 

PASS

För svenska och norska medborgare krävs giltigt pass (under hela vistelsen) som är maskinellt läsbart. Inga provisoriska pass accepteras. För barn och spädbarn krävs eget pass. Nya pass som utfärdats efter 26 oktober 2006 ska innehålla biometrisk information. Resenärer av annan nationalitet än svensk bör kontrollera vad som gäller med Amerikanska Ambassaden alternativt sin egen myndighet.

 

INRESEKRAV

Aktuella händelser  – USA: Just nu krävs att alla resenärer är fullt vaccinerade och dessutom ska alla uppvisa negativt Pcr eller antigen-test vid incheckningen, detta ska i nuläget tas dagen före avresa. 

Coronapandemin (Covid-19):
Spridningen av Covid-19 påverkar alla världens länder och har stora konsekvenser för det internationella resandet. Samlad reseinformation om covid-19 uppdateras löpande. Alla resenärer uppmanas att noga hålla sig uppdaterade:

Svenska Ambassaden – Reseinformation & lägesbild (USA)

Norska UD

Kontrollera att ditt pass har symbolen för e-pass:

 

AVBESTÄLLNINGSskydd för er som bor i sverige

Observera att avbeställningsskydd inte ingår i resans grundpris. Vi  tecknar dessa med Gouda. Den kostar 6% av resans pris och bokas och betalas i samband med anmälningsavgiften. Den innefattar bland annat resans syfte och undantar inte covid-19 (läs mer).

 

Tack för din bokning! 
Med vänliga hälsningar

Springtime 

E-post: info@springtime.se – Telefon: 08-54553540

 

VÅRA HUVUDPARTNERS:

Berlin Marathon

Vill du springa en snabb och trevlig höstmara är Berlin det perfekta resmålet. Banan är flack, temperaturen behaglig och stämningen fantastisk. ...
FRÅN 2 000 SEK

Paris Marathon

Ett av världens största lopp med över 40 000 deltagare. Loppet är ett ”riktigt” stadslopp som passerar många av Paris sevärdheter....
FRÅN 2 000 SEK

TCS New York City Marathon

Förhandsanmälan 2023 är öppen. Om du ska springa ett maratonlopp i ditt liv så ska du göra det här! New York Marathon är ett av världens största och mest mytomspunna lopp. ...
FRÅN 2 000 SEK

Médoc Marathon

Följ med till Médoc Marathon och spring det roligaste loppet som finns. Loppet är en stor fest med otroliga utklädningskreationer, mat, vin, löpning och musik. ...
FRÅN 2 000 SEK

Chicago Marathon

Chicago Marathon är ett av världens största, mest populära maratonlopp. Chicago - även kallat "The Windy City" - är ett måste för alla löpintresserade. ...
FRÅN 2 000 SEK