Om Resan

Boston Marathon

Boston Marathon 2024
Loppdag:
15 april 2024

FULLBOKAD!

 

Vi har fått våra platser till 2024 och har börjat skicka inbjudan till de förhandsanmälda.

Fick du inte en startplats?

Gör en ansökan till ett senare lopp ANSÖK HÄR

 

Boston Marathon är världens äldsta och det mest legendomspunna maratonloppet.

Premiäråret var redan 1897, då man inspirerades av framgångarna från den första moderna maratontävlingen som arrangerades under olympiska sommarspelen i Aten året innan.

Loppet som går från Hopkinton till Boston och på sin väg passerar tio städer är säkert mera likt ett landsvägslopp än en stadsmara. Banan är kuperad och efter 35 km kommer man till den fruktade ”Heartbreak Hill”, tre uppförsbackar som genom årens lopp knäckt många favoriter. 

Boston Marathon arrangeras årligen och alltid på den tredje måndagen i april, samtidigt som den lokal högtiden Patriots’ Day.

Till Boston reser du med erfarna ledare under hela resan. 

 

Instruktörer på plats

BMW Berlin-Marathon
29 sep 2024

Vill du springa en snabb och trevlig höstmara är Berlin det perfekta resmålet. Banan är flack, temperaturen behaglig och stämningen fantastisk. 2024 firar loppet...

Paris Marathon
07 apr 2024

Ett av världens största lopp med över 50 000 deltagare. Loppet är ett ”riktigt” stadslopp som passerar många av Paris sevärdheter.

TCS New York City Marathon
03 nov 2024

Förtursanmälan för 2024 är öppen! Om du ska springa ett maratonlopp i ditt liv så ska du göra det här! New York Marathon är ett av världens största och mest...

Médoc Marathon
07 sep 2024

Följ med till Médoc Marathon och spring det roligaste loppet som finns. Loppet är en stor fest med otroliga utklädningskreationer, mat, vin, löpning och musik.

Chicago Marathon
13 okt 2024

Chicago Marathon är ett av världens största, mest populära maratonlopp. Häng med och spring på nuvarande världsrekordbanan och upplev den fantastiska staden!