Om Resan

Tjejtåget till Berlin

DATUM: 13-18 MAJ 2020
Loppdag:
16 maj 2020
VÄLJ MELLAN 5 ELLER 10 KM-LOPP


2020 presenterar vi vårt tjejtåg till Berlin Tjejmil!
Följ med till häftiga och trendiga Berlin och upplev en cool stad med mycket puls och sevärdheter. Perfekta weekendresan med väninnorna, syrran, mamma eller mormor där vi reser hållbart med tåget. 

Programmet börjar redan ombord på tåget där vi kommer inspirera och underhålla dig med olika inslag kopplat till hälsa, välbefinnande, gemenskap och skratt. På en tågresa kan allt möjligt hända, speciellt när konduktören mellan Stockholm C och Malmö C heter Tobias Karlsson… (Obs! Tobias är endast med på utresan och på denna specifika sträcka) 

Med på tåget finns också våra uppskattade dietister – Dietistens Val som bjussar på matprat och lär oss hur det vardagliga kostvalen blir lite enklare. 

Loppet i Berlin är bara för tjejer och är en upplevelse du sällan kommer att glömma. 18 000 tjejer samlas i Grober Tiergarten-parken den 16 maj och springer tillsammans 1 mil. Det finns även möjlighet att springa 5 km om du hellre önskar. Det är ett underbart roligt lopp med glädje som ledord!

Vi vill säga att resan är mycket mer än att springa ett lopp. Vi kommer att erbjuda träningpass i Tiergarten och andra gemensamma aktiviteter, läs mer under fliken program. Berlin är fantastiskt i maj och tillsammans shoppar vi, äter gott, upplever staden och avslutar med loppet och en hejdundrande middag för att fira insatsen!

Vi ses i Berlin i vår!   

Chicago Marathon
11 okt 2020

Chicago Marathon är ett av världens största, mest populära maratonlopp. Chicago - även kallat "The Windy City" - är ett måste för alla löpintresserade.

New York Tjejmil Mamma- & dotterresa!
12 jun 2021

Följ med till New York och spring New York Tjejmil! Upplev dagar med härlig träning och känn storstadspulsen med shopping, museer, teatrar, restauranger och...

Vandring & upplevelser i Davos
31 jul 2021

Den här resan passar för dig som söker en aktiv semester där dagarna fylls av härliga vandringar i storslagen alpnatur. Du bjuds också på återhämtningspass och...

Rio de Janeiro Marathon
13 jun 2021

Följ med och spring Rio de Janeiro Marathon - ett av Sydamerikas bästa maratonlopp. En unik och spännande reseupplevelse.