Om Resan

Berlin Tjejmil - Tjejtåget

GRATIS INTRESSEANMÄLAN ÄR ÖPPEN!
DATUM:
13-18 MAJ 2020
Loppdag:
16 maj 2020
VÄLJ MELLAN 5 ELLER 10 KM-LOPP


2020 presenterar vi vårt tjejtåg till Berlin Tjejmil!
Följ med till häftiga och trendiga Berlin och upplev en stad med mycket puls och sevärdheter. Perfekta weekendresan med väninnorna, mamma eller mormor.

Loppet är bara för tjejer och är en upplevelse du sällan kommer att glömma. 18 000 tjejer samlas i Grober Tiergarten-parken den 16 maj och springer tillsammans 1 mil. Det är ett underbart roligt lopp med glädje som ledord!

Berlin är fantastiskt i maj och tillsammans shoppar vi, äter gott, upplever staden och avslutar med loppet och en hejdundrande middag för att fira insatsen!

Vi ses i Berlin i vår!   

Chicago Marathon
11 okt 2020

Chicago Marathon är ett av världens största, mest populära maratonlopp. Chicago - även kallat "The Windy City" - är ett måste för alla löpintresserade.

New York Tjejmil
13 jun 2020

Följ med till New York och spring New York Tjejmil! Upplev dagar med härlig träning och känn storstadspulsen med shopping, museer, teatrar, restauranger och...

Vandring & upplevelser i Davos
18 jul 2020

Den här resan passar för dig som söker en aktiv semester där dagarna fylls av härliga vandringar i storslagen alpnatur. Du bjuds också på återhämtningspass och...

Rio de Janeiro Marathon
14 jun 2020

Följ med och spring Rio de Janeiro Marathon - ett av Sydamerikas bästa maratonlopp. En unik och spännande reseupplevelse.


Laddar bokning