Om Resan

Berlin Tjejmil

Resa: 25 – 28 maj  
Loppdag: 
26 maj
Paketpris från: 
6 995 kr
Startplats:
395 kr

Följ med till häftiga och trendiga Berlin och upplev en stad med mycket puls och sevärdheter. Perfekta weekendresan med väninnorna, mamma, mormor eller pojkvännen.

Loppet är bara för tjejer och är en upplevelse du sällan kommer att glömma. 18 000 tjejer samlas i Grober Tiergarten-parken den 26 maj och springer tillsammans 1 mil. Det är ett underbart roligt lopp med glädje som ledord!

Berlin är fantastiskt i maj och tillsammans shoppar vi, äter gott, upplever staden och avslutar med loppet och en hejdundrande middag för att fira insatsen!

Vi ses i Berlin i vår!   

Instruktörer på plats

  • Annie Fasth

    Instruktör

Boston Marathon
15 apr 2019

Boston Marathon är världens äldsta och mest legendomspunna maratonlopp.

Chicago Marathon
07 okt 2018

Chicago Marathon är ett av världens största, mest populära maratonlopp. Chicago - även kallat "The Windy City" - är ett måste för alla löpintresserade.

Los Angeles & New York med Malin Berghagen och Kristin Kaspersen

2014 Följde vi med Malin & Kristin till yogaparadis Los Angeles och New York! Läs mer om vad resan innehöll här: Vem vet, inom kort, kommer vi kanske att erbjuda en...

New York Tjejmil
09 jun 2018

Följ med till New York och spring New York Tjejmil! Upplev dagar med härlig träning och känn storstadspulsen med shopping, museer, teatrar, restauranger och...

Barcelona Marathon
16 mar 2014

2014-års resa är avslutad. Barcelona i mars är underbart. Här kan du få försmak på våren genom en promenad längs Las Ramblas, en kaffe i solen på ett mysigt...

Médoc Marathon
08 sep 2018

Följ med till Médoc Marathon och spring det roligaste loppet som finns. Loppet är en stor fest med otroliga utklädningskreationer, mat, vin, löpning och musik.