BMW Berlin-Marathon

Scandic Potsdamer Platz

Hotellet är inrett i skandinavisk stil och är ett av Berlins grönaste. Här finner du en vilsam miljö i kontrast till allt liv och rörelse på Potsdamer Platz. Det moderna området har ett fantastiskt utbud av shopping, restauranger och nöjen.

Hotellfrukost ingår och hotellets minishop har öppet dygnet runt. Fritt Wi-Fi i alla rumskategorier. 

Alldeles runt hörnet hittar du Stage Theatre, som är berömd för sina musikaler, Sony Center och filmmuseet. Det finns även fantastiska shoppingställen såsom Mall of Berlin, ett av Europas största shoppingcenter. En kort promenad tar dig till Berlinmuren, Brandenburger Tor och riksdagshuset, där du kan upptäcka Berlins historia.

Läge för loppet
Vårt bästa hotell med tanke på läget för loppet. Du kan enkelt promenera till och från startområdet som ligger ca 1,5 km bort.
Välj med fördel ”Poncho” när du fyller i loppanmälan.

Rummen
Ljusa rum inredda i nordiska stil inspirerade av de fyra årstiderna. Alla rum är utrustade med TV, gratis Wi-Fi, mörkläggningsgardiner, värdefack för laptop, luftkonditionering, dusch/badkar, gratis toalettartiklar, hårtork, strykjärn, strykbräda och kylskåp. I dubbelrummen finns även kaffe/tekokare.

Rumskategorier
Enkelrummen består av ett rum med en säng.
Dubbelrummen består av ett rum med en stor säng eller två enkelsängar.
Ensamåkande kan boka del i twinrum och dela med annan ensamåkande av samma kön

Faciliteter
Hotellet har egen parkering. Det finns både bar och restaurang och även en terrass utomhus. Gym och bastu finns tillgängligt 06.00-22.00. Tidig frukost på loppdagen. 

Övrigt
Det är första året som Springtime erbjuder Scandic Berlin Potsdamer Platz som hotellalternativ. Hotellfrukost ingår och hotellets minishop har öppet dygnet runt.