Om Resan

Berlin Marathon

Förhandsanmälan till 2020 och 2021-års lopp är öppen. 

Berlin Marathon 2020

Loppdag: 27 september
Paketpris från: 4050 kr 
Startplats: 2600 kr 
Ingår i Marathon Majors: Ja 

 

Vill ni springa en snabb och trevlig höstmara är Berlin det perfekta resmålet. Banan är flack, temperaturen behaglig, gatorna breda och ni har hela sommaren på er att komma i form.

Berlin Marathon är på alla sätt ett en fantastisk upplevelse, 40 000 löpare, 1 miljon ivrigt påhejande åskådare, tusentals duktiga funktionärer och massor av artister som underhåller längs vägen. I tillägg är det världens snabbaste lopp och mycket välorganiserat.

Varje år reser drygt 270 personer med oss till Berlin, de flesta springer, men varje år har vi också anhöriga supporters som hejar på längs banan.

Vi har alltid med oss fem erfarna ledare under hela resan. 

Under helgen arrangeras också en frukostjogg, pastamiddag, sightseeing och after run middag. Läs mer under fliken program och utflykter.

Shanghai Marathon & Peking
17 nov 2019

Nyhet 2019! Shanghai Marathon hålls varje år under senhösten. Loppet startar vid den kända gatan The Bund och avslutas vid Shanghai stadion.

Paris Marathon
05 apr 2020

Ett av världens största lopp med över 40 000 deltagare. Loppet är ett ”riktigt” stadslopp som passerar många av Paris sevärdheter.

Chicago Marathon
11 okt 2020

Chicago Marathon är ett av världens största, mest populära maratonlopp. Chicago - även kallat "The Windy City" - är ett måste för alla löpintresserade.

Lissabon Marathon
20 okt 2019

Välkommen att följa med oss till en av Europas trendigaste städer - Lissabon! Här kan du välja mellan hel- eller halvmaraton.

New York Tjejmil
13 jun 2020

Följ med till New York och spring New York Tjejmil! Upplev dagar med härlig träning och känn storstadspulsen med shopping, museer, teatrar, restauranger och...

Honolulu Marathon – drömresan
01 dec 2019

Drömmer du om upplevelser utöver det vanliga? Vintern 2019 kommer vi ännu en gång arrangera drömresan till USA och Hawaii.