Beerlovers Marathon 2024

Loppet

Deltagarantal: 2500 

Sista anmälningsdag: I mån av plats 
Datum for loppet: 2024-05-12
Åldersgräns: 18 år 
Medalj: Ja 
T-shirt (eller klädesplagg): Ja
Tidtagning med chip: Ja 
Pastaparty: Ja 
Karaktär: En något kuperad bana med många ölkontroller och 20 -tal band som spelar, mest troligen får vi uppleva den klassiska, häftiga och långa Montagne de Bueren-trappan, med 373 trappsteg…. 
Starttid: 9.30
Maxtid: 6 timmar och 30 minuter. 

En trevlig och varierande bana, dock inte bland de mest lätt sprungna. Start och mål ligger nära hotellet. Banan är i nuläget inte helt bestämd, detta på grund av utbyggnad av spårvagnstrafik i staden.

Det finns många kontroller längs banan var och en med ett eget öl. På nummerlappsmässan får alla deltagare en personlig mugg/plastglas och ett bälte för att bära med sig den. Den används senare på alla ölkontroller.

Förutom öl så finns vatten, cola, frukt, våfflor, köttbullar, godis, pommes frites mm. På flera av stationerna finns det levande musik och danstillfällen.

Loppet tar förstås lite längre tid än vanligt men med en omväxlande, vacker bana och roliga aktiviteter så är det en härlig utmaning!

 

Médoc Marathon

Följ med till Médoc Marathon och spring det roligaste loppet som finns. Loppet är en stor fest med otroliga utklädningskreationer, mat, vin, löpning och musik. ...
FRÅN 2 000 SEK