Om Resan

Beerlovers Marathon 2024

Beerlovers Marathon 2024

Resa: 10-13 maj 2024
Loppdag: 12 maj

Resan för dig som tycker om löpning och öl!

Beer Lovers’ Marathon, en festlig och sportig utmaning som kombinerar löpning och ölprovning. Temat för 2024 är prohibition, den period då alkohol var förbjuden och man var tvungen att smyga sig in i hemliga barer för att dricka. Det är också tiden för Gatsby och 20-talets galenskap. Häng med och fira och spring med andra glada löpare, dansa till jazzmusik och akta dig för alkohol polisen som lurar runt hörnet. Det kommer förmodligen att finns gott om hemliga rum med ölservering!

Loppet är 42,195 km långt och går genom de vackraste platserna i staden Liège i Belgien. Det finns 16 stationer längs vägen där du kan smaka på olika belgiska ölsorter och regionala produkter. Ett unikt tillfälle att upptäcka den belgiska ölkulturen och ha kul med andra löpare från hela världen.

Längs banan finns det gott om orkestrar och levade musik. En fantastisk stämning råder!

Loppet har 2500 deltagare från många olika länder och de allra flesta klär ut sig och är med i kostymtävlingen som lopparrangören anordnar för loppet.

Vi flyger till Bryssel och tar sedan tåget till staden Liege i östra Belgien.

Vi har mycket begränsat med startplatser så det gäller att boka upp snabbt.

Film om Beer Lovers Marathon 

Médoc Marathon
07 sep 2024

Följ med till Médoc Marathon och spring det roligaste loppet som finns. Loppet är en stor fest med otroliga utklädningskreationer, mat, vin, löpning och musik.