Om Resan

Barcelona Marathon

5 februari.

Flyg, hotell och startplatser är nu på förfrågan.

mejla er förfrågan till,

loparresor@springtime.se 

Barcelona Marathon – Ny bansträckning 2024!

Barcelona i mars är underbart
Här kan du få försmak av våren genom en promenad längs Las Ramblas, en kaffe i solen på ett mysigt kafé eller kanske ett besök i de gotiska kvarteren. Vare sig du är intresserad av shopping, nöjen, sevärdheter eller restauranger har Barcelona massor att erbjuda.

I mars är temperaturen mycket behaglig om du vill strosa runt och upptäcka staden på egen hand. Självklart får du även massor av intryck när du springer Barcelona Marathon, som kan liknas vid en 42 km lång sightseeing.

I år är det dessutom premiär för en ny bansträckning!

Optimal långweekend
Barcelona har otroligt mycket att upptäcka, se och göra att vi har valt att arrangera en långweekend med flyg fredag–måndag. Utresa från Arlanda med perfekta flygtider för att utnyttja alla resdagar i det längsta. Vi hjälper till med anslutningsflyg från övriga orter!

Det är även möjligt att köpa ett ”halvt” paket med hotell och startplats och ombesörja flyg och transport till hotellet på egen hand.

Vi erbjuder ett centralt beläget hotell nära starten vid Plaza Cataluña, mycket kort promenad till och från det nya startområdet.

Gemensamma aktiviteter
Vi morgonjoggar på lördagen och erbjuder en härlig middag efter loppet. Svensktalande färdledning.

Garanterad startplats
Startplatsen i Barcelona Marathon är garanterad vid bokning genom oss.

Vi säljer inte endast startavgift.

Instruktörer på plats

  • Thomas Björnermark

    Ledare

Paris Marathon
07 apr 2024

Ett av världens största lopp med över 50 000 deltagare. Loppet är ett ”riktigt” stadslopp som passerar många av Paris sevärdheter.

TCS London Marathon
21 apr 2024

London Marathon är ett av världens snabbaste lopp och ca 40 000 löpare tar sig i mål. Loppet har en underbar bansträckning och stämning!

New York Tjejmil
08 jun 2024

Häng med på årets tjejresa och spring tjejmilen i New York! Upplev dagar med härlig träning och känn storstadspulsen med shopping, museer, teatrar, restauranger...

BMW Berlin-Marathon
29 sep 2024

Vill du springa en snabb och trevlig höstmara är Berlin det perfekta resmålet. Banan är flack, temperaturen behaglig och stämningen fantastisk. 2024 firar loppet...


Laddar bokning