Om Resan

Barcelona Marathon

Gör din förhandsanmälan senast 31 maj så får du som löpare bästa pris med 2000 kr rabatt på resan! 

Barcelona Marathon 

Barcelona i mars är underbart. Här kan du få försmak av våren genom en promenad längs Las Ramblas, en kaffe i solen på ett mysigt kafé eller kanske ett besök i de gotiska kvarteren. Vare sig du är intresserad av shopping, nöjen, sevärdheter eller restauranger har Barcelona massor att erbjuda.

I mars är temperaturen mycket behaglig om du vill strosa runt och upptäcka staden på egen hand. Självklart får du även massor av intryck när du springer Barcelona Marathon, som kan liknas vid en 42 km lång sightseeing.

2024 togs det fram en ny bansträckning!

Tre snabba fakta från 2024

  • Toppenväder och banrekord för herrarnas Tadesse Abraham med 2:05:01! ☀️⏲️🏃
  • På damsidan vann Degitu Azimeraw sitt comeback marathon efter att ha blivit mamma under förra året ❤️
  • 20 000 löpare sprang det fullbokade loppet!

Optimal långweekend

Barcelona har otroligt mycket att upptäcka, se och göra att vi har valt att arrangera en långweekend med flyg fredag–måndag. Utresa från Arlanda med perfekta flygtider för att utnyttja alla resdagar i det längsta. Vi hjälper till med anslutningsflyg från övriga orter!

Det är även möjligt att köpa ett ”halvt” paket med hotell och startplats och ombesörja flyg och transport till hotellet på egen hand.

Vi erbjuder ett centralt beläget hotell nära starten vid Plaza Cataluña, mycket kort promenad till och från det nya startområdet.

Gemensamma aktiviteter

Vi morgonjoggar på lördagen och erbjuder en härlig middag efter loppet. Svensktalande färdledning.

Garanterad startplats

Startplatsen i Barcelona Marathon är garanterad vid bokning genom oss.

Vi säljer inte endast startavgift.

Instruktörer på plats

  • Thomas Björnermark

    Ledare

Paris Marathon
13 apr 2025

Ett av världens största lopp med över 50 000 deltagare. Loppet är ett ”riktigt” stadslopp som passerar många av Paris sevärdheter.

TCS London Marathon
21 apr 2024

London Marathon är ett av världens snabbaste lopp och ca 40 000 löpare tar sig i mål. Loppet har en underbar bansträckning och stämning!

RBC Brooklyn Half Marathon
17 maj 2025

Häng med till New York och Brooklyn och spring en av USA:s största och mest populära halvmara med över 27 000 löpare!

New York Tjejmil
08 jun 2024

Häng med på årets tjejresa och spring tjejmilen i New York! Upplev dagar med härlig träning och känn storstadspulsen med shopping, museer, teatrar, restauranger...

BMW Berlin-Marathon
29 sep 2024

Vill du springa en snabb och trevlig höstmara är Berlin det perfekta resmålet. Banan är flack, temperaturen behaglig och stämningen fantastisk. 2024 firar loppet...