Palma - Aktiv Senior

Aktiv Senior Mallorca 21-28 oktober, SLUTSÅLD

Datum: 20-27/10. 
Pris: Från 13950 kr
Vad ingår: Flyg, transfer, träning, boende, mat, utflykter.

Vad innebär en ”Aktiv Senior” resa med Springtime?
Resan är för dig som gillar att röra på dig, vill motionera mera eller som vill komma igång med träningen, träffa nya människor, uppleva gemenskap och se nya platser. Stor vikt läggs vid aktiva upplevelser där träningsmoment och kultur ingår samt härlig gemenskap.  

3-5 instruktörer och ca 5 pass om dagen, gruppen är mellan 50-80 personer och de flesta resenärer från 60 år och uppåt, ensamåkande som par, kompisar och vänner. 

På Aktiv Senior är träningen uppbyggda runt våra 3 hörnstenar: 

Rörlighet, yoga, vattenjympa, strecht och flex.
Styrka, dans, cirkelträning, core.
Kondition, stavgång, jogg, dans, jumpa 

Grundkonceptet har fötts ur Training Camp men där träningsdelen inte är fullt lika intensiv, färre antal pass och lite mer tid för återhämtning. 

Utöver träningspassen så har vi:
Välkomstträff/mingel, gemensamma måltider (frukost varje dag, 5 luncher och 5 middagar), föreläsningar, busstur som avslutas med ett besök på en vingård, ”Bergspasset”, en härlig utmanande vandring på ojämna stigar upp i bergen, spontana utflykter och sociala kvällsaktiviteter som t.ex musikquizz.

Resesällskap
Det går alldeles utmärkt att resa på egen hand, som par eller i en större grupp. Reser ni i par delar ni rum, reser du själv kan du antingen välja mellan enkelrum eller del i dubbelrum, väljer du det senare parar vi ihop dig med annan ensamresande resenär av samma kön.

 

Instruktörer på plats

  • Cecilia Duberg

    Instruktör

  • Erik Sandström

  • Anna Ahlqwist

  • Peppe Lindholm

    Instruktör

  • Britt-Marie (B-M) Nordquist

  • Åsa Burwall